صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۰۸۶۶
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی:

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مسجد محل کادرسازی برای نظام ولایت است و جایگاهی برای جهاد و مبارزه در جامعه اسلامی تلقی می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش ملی تکریم از فعالان و دست‌اندرکاران مساجد سراسر کشور با عنوان «مثل نصرالله» که با حضور حدود هزار و ۵۰۰ نفر از فعالان مساجد کشور و با حضور مسئولان کشوری و لشکری، امروز چهارشنبه، ۲۹ مردادماه در شبستان امام علی(ع) مسجد مقدس جمکران در حال برگزاری است، اظهار کرد: مسجد تنها یک مکان یا ساختمان نیست بلکه قلب تپنده یک جامعه دینی است، یک نهاد زنده، پویا، جهت‌دهنده، کانون سازنده سبک زندگی و مرکز حرکت اوج و تقرب به الی‌الله است. 

وی ادامه داد: مسجد محل کادرسازی برای نظام ولایت است و جایگاهی برای جهاد و مبارزه در جامعه اسلامی تلقی می‌شود. مسجد دارای کاربرد و ظرفیت‌های بسیاری است که می‌توان برای رشد و تعالی افراد به کار گرفته شود. قرآن یکی از ویژگی‌های مهم آبادی مساجد است.


بیشتر بخوانید:


حاجی‌صادقی افزود: مسجد دارای دو آبادی ظاهری و معنوی است؛ که آبادی ظاهری آن به بهترین امکانات مادی و امکانات جانبی؛ تمیزی و امنیت مسجد بستگی دارد، اما آبادانی حقیقی آن آبادانی معنوی است. یک مسجد هدفمند؛ اثرگذار، زنده، سازنده و تربیت‌کننده است و فقط مکانی برای عبادت نیست. آبادانی مساجد به بعد تربیتی، کادرسازی و تربیتی آن نیز بستگی دارد.

وی با بیان نقل قولی از امام خمینی(ره) درباره اینکه مسجد سنگری است که هیچ یک از سنگرهای اسلام، توانایی دفاع از اسلام و انقلاب را ندارد، گفت: مقام معظم رهبری اساس روز جهانی مسجد را مقابله با دشمن صهیونیستی می‌داند، درواقع مسجد سکولار که به نیازهای جهان اسلام، وضعیت مسلمین و نسبت به ظالم و مظلوم بی‌اهمیت است، مسجد تراز انقلاب اسلامی نیست. 

حاجی‌صادقی بیان کرد: همانگونه که جهاد یکی از ویژگی‌های یک مومن واقعی است، امروز یکی از مهم‌ترین کارکردهای مساجد، جهاد در همه عرصه‌ها است که مهم‌ترین آن در شرایط امروز جهاد تبیین و کبیر یعنی سلطه ناپذیری، براعت و مقاومت در برابر دشمن است و جهاد از مسجد شروع می‌شود.

وی تصریح کرد: امروز مسجد باید به پایگاه دفاع از انقلاب اسلامی ایران تبدیل شود، دشمنی که جنگ ۱۲ روزه را با جامعه ایران شروع کرد، با تدبیر رهبری و حضور و قیام مردم شکست خورد. دشمن ناکام ملت ایران به جنگ شناختی و ترکیبی روی آوردند و به دنبال تصاحب قلب و روح جوانان و نوجوانان است و وظیفه امروز روحانیون و اهل مسجد در این جنگ، تقویت بعد جهاد و سنگر بودن مسجد است.

حاجی‌صادقی یادآور شد: امروز یکی از ابعادی که در آن باید جهاد تبیین پررنگ‌تری صورت گیرد، تبیین و حفاظت از دستاوردهای به دست آمده برای ایران از جنگ ۱۲ روزه علیه جبهه استکبار است، نباید اجازه دهیم دشمنان با جنگ شناختی خود این پیروزی بزرگ را مصادره کنند. 

حانیه‌سادات حسینی‌کیا

انتهای پیام