صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۱۰۱۱
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین از تشکیل کارگروه های ویژه برای بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل در قزوین خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، اکرم نجفی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی با اشاره به حق طبیعی کودکان برای تحصیل، گفت: در راستای حمایت از حق تحصیل تمامی کودکان و جلوگیری از محرومیت آموزشی، جلسات تخصصی با محوریت بررسی علل بازماندن از تحصیل در استان برگزار شد.

وی ادامه داد: بر اساس نتایج این نشست‌ها، چهار کارگروه تخصصی متناسب با مهم‌ترین دلایل بازماندن دانش‌آموزان از تحصیل شامل مشکلات اقتصادی، موانع فرهنگی و اجتماعی، مسائل هویتی و حقوقی و کمبود زیرساخت‌های آموزشی تشکیل شده است.

این مسئول اظهار کرد: این کارگروه‌ها با همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حمایتی و سازمان‌های مردم‌نهاد، مأموریت دارند ضمن شناسایی دقیق کودکان بازمانده از تحصیل، برنامه‌های عملی برای بازگشت آنان به مدرسه را پیگیری کنند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین در ادامه بیان کرد: با عزم جدی استان، اقداماتی برای رفع موانع و بازگرداندن دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل آغاز شده و تاکنون موارد متعددی با موفقیت به چرخه آموزش بازگشته‌اند و این روند با همکاری همه دستگاه‌ها ادامه خواهد داشت.

وی در پایان گفت: هیچ کودکی در استان نباید از حق طبیعی آموزش محروم بماند و تلاش ما بر این است تا از طریق حمایت‌های مالی، تسهیل مسائل هویتی، فرهنگ‌سازی و توسعه زیرساخت‌های آموزشی، زمینه حضور همه دانش‌آموزان در کلاس‌های درس فراهم شود.

انتهای پیام