صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۱۹۰۹
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶
خسرو سامری:

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: قم با اجرای ۹۲ هزار و ۶۰۷ واحد مسکن ملی یکی از رکوردداران این طرح در کشور است و بخشی از واحدها تا پایان سال تحویل مردم می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از واحد خبر اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، خسرو سامری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در ویژه‌برنامه رسانه‌ای «برای قم» که امروز، پنجم شهریورماه به‌مناسبت هفته دولت منتشر شد، با اشاره به وضعیت پروژه‌های مسکن ملی در استان قم اظهار کرد: ۸۶ هزار واحد مسکن ملی در قم هم‌اکنون در حال ساخت است که در پردیسان، قنوات، طایقان و سایر مناطق استان به اجرا درآمده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: قم با اجرای ۹۲ هزار و ۶۰۷ واحد مسکن ملی یکی از رکوردداران طرح نهضت ملی مسکن در کشور است و بخشی از واحدها تا پایان سال تحویل مردم می‌شود.

وی تصریح کرد: ۸۳ تا ۸۴ درصد پروژه‌ها بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند و تنها در سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان بیش از ۳۶ هزار واحد مسکونی با سرعت بالا در حال ساخت است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم افزود: براساس برنامه‌ریزی‌ها، بین ۱۵ تا ۲۰ هزار واحد مسکونی تا پایان سال جاری به متقاضیان تحویل خواهد شد و این روند در سال آینده نیز ادامه خواهد یافت.

سامری در پایان یادآور شد: معاون وزیر راه و شهرسازی پس از بازدید از پروژه‌های قم، این طرح‌ها را به‌عنوان یک «ابر پروژه ملی» توصیف کرد و عملکرد قم را الگویی برای سایر استان‌ها دانست.

انتهای پیام