صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۲۰۳۲
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷

صد و نهمین کرسی تلاوت و محفل قرآنی طرح «ضیافت قرآنی در چهارشنبه شب‌های رضوی» به یاد سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور، جانشین فقید فرمانده‌کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) در شیراز برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از فارس، صد و نهمین کرسی تلاوت و محفل قرآنی طرح «ضیافت قرآنی در چهارشنبه شب‌های رضوی» به یاد سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور، جانشین فقید فرمانده‌کل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) امشب، پنجم شهریور در شیراز برگزار می‌شود.

آیین محفل نورانی بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء امشب در مسجد تاریخی آقاباباخان واقع در ابتدای زیرگذر کریم‌خان زند در شیراز برگزار خواهد شد.

در محفل مذکور علیرضا انجم شعاع و علیرضا خلیفه به تلاوت آیات وحی خواهند پرداخت و در ادامه سخنرانی و قرائت زیارت عاشورا اجرا خواهد شد.

انتهای پیام