صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۲۹۱۱
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح‌الله:

حجت الاسلام سید محسن حسینی دیباجی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح‌الله گفت: ولایت‌محوری به معنای قرار دادن رهبری در مرکز تصمیم‌گیری‌ها و فعالیت‌هاست، این اصل در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی باید به عنوان یک ارزش اساسی تلقی شود تا دانشجویان به عنوان نخبگان آینده، در خدمت تحقق اهداف عالی نظام قرار گیرند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سپاه روح‌الله استان مرکزی، حجت‌الاسلام حسینی دیباجی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه روح‌الله، نهم شهریور در آیین تکریم و معارفه مسئول نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی و یگان امنیتی امام علی(ع) استان، به تبیین دو مفهوم کلیدی «ولایت باوری» و «ولایت محوری» پرداخت و افزود: ولایت فقیه، اساس نظام جمهوری اسلامی ایران است و باید همگان به این موضوع باور داشته باشند. ولایت باوری به معنای اعتقاد راسخ به رهبری ولی فقیه و پیروی از دستورات ایشان است، این باور باید در دل‌ها و افکار جوانان و دانشجویان نهادینه شود، زیرا نسل جوان آینده‌ساز کشور هستند.

وی به اهمیت دانشگاه‌ها به عنوان کانون‌های علم و اندیشه اشاره کرد و گفت: دانشگاه‌ها باید به فضایی برای ترویج اندیشه‌های ناب اسلامی و انقلابی تبدیل شوند، بسیج دانشجویی به عنوان یک نهاد فعال و پویا در این زمینه، می‌تواند با برگزاری همایش‌ها، کارگاه‌های آموزشی و فعالیت‌های فرهنگی، به تقویت باورهای دینی و انقلابی در میان دانشجویان کمک کند.

دیباجی در بخش دیگری از سخنان خود به وظایف نمایندگی ولی فقیه در سپاه و بسیج اشاره و اظهار کرد: نمایندگی ولی فقیه در سپاه، به عنوان نهاد هدایت‌گر، وظیفه خطیری در آموزش و تربیت نیروهای بسیجی دارد. این نهاد باید با برنامه‌ریزی‌های دقیق و هدفمند، به تقویت اعتقادات دینی و انقلابی جوانان بپردازد و آنان را برای رویارویی با چالش‌ها و تهدیدات فرهنگی و اجتماعی آماده کند.

در پایان این مراسم، از تلاش‌های چندین ساله حجت‌الاسلام مرتضی ستوده تقدیر و حجت‌الاسلام مسعود علیمردان به عنوان مسئول جدید نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج دانشجویی و یگان امنیتی امام علی(ع) معرفی شد.

انتهای پیام