صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۳۶۹۸
تاریخ انتشار : ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸

همزمان با هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، حضرت رسول اکرم (ص)، ستاد دیه استان البرز پویش مردمی «نذر آزادی» با عنوان «به عشق محمد (ص) می‌بخشم» را به صورت رسمی آغاز کرد.

محمدباقر مقدسی، مدیر ستاد دیه استان البرز، در گفت‌وگو با ایکنا از البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، اظهارکرد: همزمان با هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر عظیم‌الشأن اسلام، حضرت رسول اکرم (ص)، ستاد دیه استان البرز پویش مردمی «نذر آزادی» با عنوان «به عشق محمد (ص) می‌بخشم» را به صورت رسمی آغاز کرد. 
 
وی افزود: اجرای این طرح را یکی از اقدامات شاخص ستاد دیه در راستای تحقق اهداف انسانی و اجتماعی عنوان کرد و گفت: همه ما می‌دانیم که آزادی یک انسان از زندان نه تنها یک اقدام انسانی و الهی است بلکه اثرات اجتماعی گسترده‌ای دارد. بسیاری از زندانیان غیرعمد، به ویژه کسانی که به دلیل بدهی‌های مالی و مهریه در حبس به سر می‌برند، بیش از هر چیزی نیازمند حمایت جامعه و همدلی مردم هستند. این پویش فرصتی فراهم می‌کند تا تمامی اقشار جامعه، از نیکوکاران و خیرین گرفته تا خانواده‌ها، بتوانند نقش فعال و مؤثری در کاهش رنج این افراد ایفا کنند.
 
این مسئول بیان کرد: ستاد دیه استان البرز این پویش را با هماهنگی ستاد مردمی دیه کشور و با برنامه‌ریزی جامع برای آزادی تعداد زیادی از زندانیان غیرعمد راه‌اندازی کرده است. هدف اصلی ما این است که تا پایان ماه ربیع‌الاول، سهم استان البرز در آزادی زندانیان به صورت ملموس و اثرگذار مشخص شود و شاهد بازگشت آن‌ها به خانواده‌ها باشیم.
 
مدیر ستاد دیه البرز با تأکید بر این که اغلب زندانیان غیرعمد، افرادی با بدهی‌های مالی یا مهریه هستند، گفت: این افراد نه به دلیل ارتکاب جرائم عمدی بلکه به دلیل مشکلات مالی در زندان به سر می‌برند و بخش بزرگی از مشکلات آن‌ها با کمک‌های مردمی قابل حل است. هر فرد می‌تواند با هر میزان توان مالی در این مسیر سهیم شود و سهم خود را در آزادی یک انسان ادا کند. این اقدام، از بهترین اعمال نزد خداوند محسوب می‌شود و اثرات روحی و روانی عمیقی بر جامعه دارد.
 
وی خاطرنشان کرد: در پویش‌های پیشین نیز موفقیت‌های چشمگیری حاصل شده است. برای مثال، در پویش «به عشق حسین (ع) می‌بخشم» که در ماه‌های محرم و صفر برگزار شد، تعداد ۷۲ زندانی غیرعمد آزاد شدند. اکنون بیش از ۵۰۰ زندانی در استان البرز منتظر آزادی هستند و پویش جدید فرصتی فراهم می‌کند تا تعداد بیشتری از آن‌ها به آغوش خانواده‌هایشان بازگردند.
 
مقدسی در ادامه سخنان خود با اشاره به برنامه‌ریزی‌های ستاد مردمی دیه کشور گفت: بر اساس آمار و برنامه‌ریزی‌ها، تا پایان ماه ربیع‌الاول، حدود پنج هزار و ۶۰۰ زندانی غیرعمد در سراسر کشور می‌توانند از آزادی بهره‌مند شوند. استان البرز نیز با توجه به ظرفیت‌ها و میزان مشارکت مردم و خیرین، سهم خود را در این برنامه مشخص کرده است و اقدامات عملیاتی برای رسیدن به این هدف کلان آغاز شده است.
 
وی افزود: ستاد دیه تنها نهاد مردمی است که مسئولیت آزادی زندانیان غیرعمد در کشور را بر عهده دارد و این امر، نیازمند همراهی و مشارکت فعال مردم و خیرین است. هر میزان کمک، هرچند اندک، می‌تواند سهم بزرگی در آزادی یک زندانی داشته باشد و اثرات مثبت آن بر جامعه غیرقابل انکار است.
 
مدیر ستاد دیه البرز توضیح داد: هموطنان می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب ۰۱۲۵۲۵۲۵۲۵۰۰۲ نزد بانک ملی ایران به نام ستاد مردمی دیه استان البرز واریز کنند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به دفتر این ستاد واقع در کرج، مهرویلا، انتهای بلوار انوشیروان شرقی بعد از ساختمان نظام مهندسی مراجعه کرده یا با شماره‌های ۰۲۶۳۲۷۲۲۳۱۹ و ۰۲۶۳۲۷۲۲۳۱۶ تماس بگیرند. این اقدامات ساده می‌تواند سهم بزرگی در کاهش رنج یک خانواده داشته باشد.
 
مقدسی با تأکید بر اهمیت نقش مردم در موفقیت این پویش گفت: آزادی یک زندانی نه تنها به خود فرد کمک می‌کند بلکه خانواده و جامعه را نیز از فشارهای روانی و اجتماعی رهایی می‌بخشد. بخشش و کمک به افراد نیازمند، یکی از ارزشمندترین اعمال نزد خداوند است و این ماه به ویژه فرصت مناسبی برای گسترش مهربانی و وحدت در جامعه فراهم می‌کند.
 
این مسئول افزود: ستاد دیه امیدوار است با حمایت مردم و خیرین استان البرز، سهم چشمگیری در آزادی زندانیان داشته باشد و این ماه را به ماهی سرشار از عفو، بخشش و همدلی تبدیل کنیم. در این راستا، همگرایی نهادهای مردمی و دولتی، همراهی رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی گسترده نقش مهمی خواهد داشت.
 
انتهای پیام