صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۰۴۵
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌‌وبلوچستان گفت: تفاهم‌نامه ساخت سه باب مدرسه سه کلاسه در بخش تلنگ از توابع شهرستان قصرقند با مشارکت خیران نیکوکار به امضا رسید.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی نوسازی و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان، میثم لک‌زایی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌‌وبلوچستان اظهار کرد: تفاهم‌نامه ساخت سه باب مدرسه سه کلاسه در بخش تلنگ از توابع شهرستان قصرقند با مشارکت خیران نیکوکار به امضا رسید که این مدارس در مقاطع متوسطه اول و دوم دخترانه احداث می‌شوند و هدف از اجرای این طرح، توسعه فضاهای آموزشی در مناطق کمتر برخوردار سیستان‌وبلوچستان است.

وی افزود: براساس این تفاهم‌نامه‌ها، ۲ باب مدرسه سه کلاسه متوسطه اول و دوم دخترانه در روستای کهن‌بالا بخش تلنگ با مشارکت یکی از خیران و با زیربنای هر کدام ۱۱۰ مترمربع ساخته خواهد شد.

مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس سیستان‌وبلوچستان ادامه داد: همچنین یک مدرسه سه کلاسه دیگر ویژه متوسطه اول دخترانه با زیربنای ۱۶۶ مترمربع در همین بخش و با همراهی یکی از خیران احداث می‌شود.

لک‌زایی تصریح کرد: مشارکت خیران در امر مدرسه‌سازی نشان از عزم جدی برای ارتقای زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم دارد و بی‌شک زمینه‌ساز آینده‌ای روشن برای فرزندان این دیار خواهد بود.

انتهای پیام