صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۰۷۸
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷
حجت‌الاسلام رسول عارفی‌زاده مطرح کرد

مسئول مناطق ویژه اهل‌سنت بنیاد هدایت از گردآوری و تدوین ۶۰۰ ایده برای برگزاری جشن‌های هفته وحدت، خبر داد و گفت: برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسمات، این ایده‌ها در اختیار مساجد سراسر کشور قرار گرفت.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام رسول عارفی‌زاده، مسئول مناطق ویژه اهل سنت بنیاد هدایت ضمن تشریح برنامه‌های ویژه هفته وحدت اظهار کرد: با دعوت از مدیران کل تبلیغات اسلامی استان‌های تلفیقی، جلسه مشترکی تشکیل شد و ضمن اعلام آمادگی، هماهنگی‌های لازم صورت گرفت.  

وی با اشاره به این‌که حجت‌الاسلام عزت‌زمانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی و حجت‌الاسلام محمد حاج‌اسماعیلی، مدیرکل ادیان و مذاهب اسلامی این سازمان نیز در این جلسه حضور داشتند، افزود: در این جلسه چند استان اعلام آمادگی کردند که جشن هفته وحدت را با شعار «امت احمد، اسوه مقاومت» برگزار کنند؛ در رأس آنها استان کردستان بود.

مسئول مناطق ویژه اهل سنت بنیاد هدایت، فراخوان ایده برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر برنامه‌های هفته وحدت را از دیگر اقدامات صورت گرفته برشمرد و گفت: بیش از ۶۰۰ ایده محلی، ملی و بین‌المللی از کل شبکه امامت، شبکه بانور، مبلغین و مبلغات و فعالان اجتماعی به‌دست ما رسید؛ این ایده‌ها مورد بررسی قرار گرفت و به ۱۰ ایده برتر جایزه ۵ میلیون تومانی اهدا شد.

عارفی‌زاده ادامه داد: این ایده‌ها دسته‌بندی شده و در اختیار استان‌های مختلف قرار گرفت تا بتوانند برای غنابخشی به برنامه‌های خود از آنها استفاده کنند.

مسئول مناطق ویژه اهل سنت بنیاد هدایت برنامه‌های دیگری که در هفته وحدت انجام می‌شود نیز اشاره کرد و گفت: قرار است، شبکه امامان محله شیعه که در استان‌های تلفیقی هستند، با مساجد برادران اهل سنت دید و بازدید داشته باشند و پیرامون موضوع وحدت اسلامی با تکیه‌بر آیات قرآن با یکدیگر گفت‌و‌گو و تبادل نظر داشته باشند.

انتهای پیام