صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۰۹۲
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۸

رئیس اتاق بازرگانی فارس با اشاره به ظرفیت‌های تازه همکاری در حوزه پزشکی و دارویی گفت: برای تقویت روابط ایران و کره جنوبی باید مسیرهای جدیدی ترسیم شود و اتاق بازرگانی آمادگی دارد در جهت گسترش مبادلات تجاری دو طرف اقدام کند.

به گزارش ایکنا از فارس، محمدصادق حمیدیان، رئیس اتاق بازرگانی فارس امروز دوشنبه ۱۷ شهریور در دیدار با یون کیونگ پارک، سرکنسول سفارت کره جنوبی در ایران  با اشاره به ظرفیت‌های تازه همکاری در حوزه پزشکی و دارویی گفت: برای تقویت روابط ایران و کره جنوبی باید مسیرهای جدیدی ترسیم شود و اتاق بازرگانی آمادگی دارد در جهت گسترش مبادلات تجاری دو طرف اقدام کند.

وی افزود: در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در حوزه تجهیزات پزشکی، لوازم دندانپزشکی، دارو و مواد اولیه داروسازی و همچنین مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی وجود دارد که می‌توان خارج از مقررات تحریم، تبادلاتی میان دو کشور انجام داد.

حمیدیان با تأکید بر تمایل بخش خصوصی ایران برای همکاری بیشتر با کره جنوبی افزود: انتظار داریم کشوری که در خانه هر ایرانی یک دستگاه کره‌ای وجود دارد، در روابط تجاری با ایران نیز همکاری و مبادلات بیشتری داشته باشد.

رئیس اتاق بازرگانی فارس اظهار کرد: برای تقویت ارتباط ایران و کره جنوبی باید با الگوگیری از گذشته، مسیرهای جدیدی ترسیم شود و اتاق بازرگانی آمادگی دارد برای گسترش مبادلات تجاری دو طرف گام بردارد.

حمیدیان همچنین گفت: سعی داریم مسیر ورود کالاهای بشردوستانه را به سفارت هموار کنیم و اعزام و پذیرش هیات‌های تجاری متقابل و برقراری ارتباط بین فعالان بخش خصوصی دو کشور به‌ویژه در حوزه پزشکی را دنبال می‌کنیم.

علاقه‌مندی شرکت‌های کره‌ای به بازار ایران

در ادامه این جلسه یون کیونگ پارک، سرکنسول سفارت کره جنوبی در ایران، با اشاره به دشواری‌های سال‌های گذشته در روابط تهران و سئول، اظهار کرد: امید داریم ارتباطات دو کشور روز به روز بهتر شود و ایران همچنان یکی از کشورهای مهم برای کره جنوبی باقی بماند.

وی با تأکید بر جذابیت‌های فرهنگی ایران برای مردم کره جنوبی بیان کرد: فرهنگ ایران برای مردم کره بسیار پرطرفدار است و خوشحالیم که فرهنگ کره نیز در ایران با استقبال گسترده مواجه است.

سرکنسول کره جنوبی گفت: تجارت بین ایران و کره در ۱۰ سال اخیر کاهش یافته، اما بخش خصوصی کره بازار ایران را بسیار پرپتانسیل و جذاب می‌داند و تمایل دارد در این بازار فعالیت کند.

وی ادامه داد: شرکت‌های کره‌ای تحت قوانین بشردوستانه می‌توانند فعالیت متقابل در ایران داشته باشند و ما تلاش داریم این فرصت را گسترش داده و از آن استفاده کنیم.

پارک در پایان با ابراز خرسندی از استفاده مردم ایران از کالاهای کره‌ای افزود: این امکان وجود دارد که سطح تجارت دو طرف حتی از گذشته نیز بیشتر شود. ما مشتاق هستیم روابط تجاری از سر گرفته شود و برای حل مشکلات مالی نیز تدابیر لازم اندیشیده خواهد شد.

انتهای پیام