صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۴۳۵۴
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۳
استاندار یزد:

محمدرضا بابایی با بیان اینکه یزدی‌ها از دیرباز در احیای سنت حسنه وقف پیشگام بوده‌اند گفت: حفظ و حراست از اموال وقفی رسالت سنگین مسئولان مجموعه اوقاف و امور خیریه استان است.

به گزارش ایکنا از یزد، محمدرضا بابایی، استاندار یزد، ۱۸ شهریورماه در دیدار مدیرکل و معاونان مجموعه اوقاف و امور خیریه استان یزد که به منظور تشریح اقدامات و رویکردهای این مجموعه و برنامه‌های هفته وقف در استان و با حضور رؤسای ادارات اوقاف و امور خیریه شهرستان‌ها برگزار شد، گفت: خوشبختانه مردم استان یزد از دیرباز در احیای این سنت حسنه در کل کشور پیشگام بوده‌اند.

بابایی با بیان اینکه سنت حسنه وقف مورد تأکید تمامی ادیان به ویژه دین مبین اسلام قرار دارد افزود: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید «هر کسی واسطه کار خیری شود از آن کار خیر بهره‌مند خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه خداوند در ازای کار نیک انسان‌ها چندین برابر به آنها پاداش خواهد داد، ادامه داد: انجام کارهای خیر و خداپسندانه در این دنیا مانند کاشتن بذر گندم و برداشت خوشه گندم است.

استاندار یزد گفت: بر اساس آیات نورانی قرآن کریم خداوند متعال پس از خلق انسان‌ها هر کسی را در جایگاه خود قرار داده و رزق و روزی‌ را برای آنها معین کرده است.

وی با اشاره به رسالت‌های سنگین مسئولین اوقاف و امور خیریه گفت: تمامی مدیران و کارکنان مجموعه اوقاف باید به عنوان امانت‌داران اموال خداوند با تمام توان نسبت به حفظ و حراست از اموال وقفی اقدام کنند‌.

عالی‌ترین مقام اجرایی استان یزد در بخش پایانی سخنان خود از حمایت کامل مجموعه استان از اقدامات و رویکردهای مورد پیگیری مجموعه اوقاف و امور خیریه استان یزد خبر داد.

انتهای پیام