صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۰۵۰
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشان از ثبت شش وقف جدید در شش ماهه نخست سال جاری به ارزش بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

مسلم محمودزاده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان کاشان در گفت‌وگو با ایکنا از اصفهان اظهار کرد: در شش ماهه اول سال جاری، شش موقوفه جدید از سوی خیران و واقفان نیک‌اندیش در کاشان به ثبت رسیده است که ارزش ریالی آن‌ها بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود.

وی با اشاره به تنوع موقوفات یادشده افزود: این موقوفات شامل خانه‌باغ، منازل مسکونی و املاک مسکونی ـ تجاری هستند که هر یک برای نیات گوناگون خیرخواهانه اختصاص یافته‌اند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه کاشان بیان کرد: سرکار خانم انیس فقیه یک باب خانه‌باغ به مساحت چهار هزار و ۱۸۶ متر مربع به پلاک ۸۸۶ و ۸۸۷ در شهر قمصر برای استفاده سالمندان و سایر امور عام‌المنفعه، آقای حاج ابراهیم آلوچه‌ای منزل مسکونی ـ تجاری خود را به پلاک ۳۵۷۴ واقع در راوند برای تأمین جهیزیه افراد بی‌بضاعت، برگزاری مجالس سوگواری حضرت اباعبدالله(ع)، اقامه نماز جماعت در مساجد و مدارس و همچنین آیین جزءخوانی و ختم قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، آقای حسینعلی نقش زیلوباف منزل مسکونی خود را به پلاک ۷۸۴۲ در بلوار نماز برای مجتمع فرهنگی، مذهبی و حسینیه و سرکار خانم شایسته بافنده منزل مسکونی خود را به پلاک ۲۳۱۵ در خیابان رسالت برای اسکان طلاب وقف کرده‌اند که تولیت تمامی این موقوفات بر عهده واقفان است.

وی با بیان اینکه کاشان دو هزار و ۴۰۵ موقوفه و ۹۵۷۰ رقبه وقفی دارد، گفت: همه این موقوفات حاصل نیت‌های خیرخواهانه واقفان و خیران نیک‌اندیشی است که در مسیر رفع نیازهای جامعه گام برمی‌دارند.

زهراسادات محمدی

انتهای پیام