صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۰۹۴
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی گفت: در پی افزایش غلظت گرد و خاک در آسمان استان و به منظور حفظ سلامت شهروندان، ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان به استثنای دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از ساعت ۱۱ امروز دوشنبه ۲۴ شهریورماه تعطیل خواهند بود.

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی استانداری، علی گودرزی، مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان‌شمالی با اشاره به نشست ستاد مدیریت بحران استان، اظهار کرد: تصمیم به تعطیلی با هدف کاهش حضور مردم در فضاهای باز و پیشگیری از بروز مشکلات تنفسی و بهداشتی اتخاذ شد، به عموم شهروندان به ویژه افراد دارای شرایط خاص مانند سالمندان، کودکان و بیماران مبتلا به بیماری‌های تنفسی و قلبی، توصیه شده می‌شود که تا حد امکان در منازل بمانند و از تردد غیرضروری خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان همچنین به رانندگان و مسافران هشدار داد که به دلیل کاهش دید افقی، سرعت مطمئنه را رعایت کرده و تمامی نکات ایمنی را رعایت کنند تا از وقوع حوادث احتمالی جلوگیری شود.

به گفته گودرزی، فعالیت تمامی سنگ‌شکن‌ها متوقف شده و تمرین یا فعالیت ورزشکاران در فضای باز نیز ممنوع اعلام شده است تا سلامت عمومی شهروندان به خطر نیفتد.

وی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان نیز با آماده‌باش کامل، تمهیدات لازم برای ارائه خدمات درمانی و مراقبتی به بیماران و گروه‌های آسیب‌پذیر را اندیشیده است.

وی تأکید کرد: تعطیلی ادارات شامل همه دستگاه‌های غیرخدماتی است و کارکنان ضروری دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی طبق برنامه شیفت‌بندی فعالیت خواهند کرد تا خدمات عمومی و امنیتی استان دچار خلل نشود.

گودرزی در پایان از همه مردم خواست با رعایت نکات ایمنی و محدود کردن حضور در محیط‌های باز، به مدیریت این شرایط اضطراری کمک کنند و افزود: اقدامات پیشگیرانه و همکاری شهروندان نقش مهمی در کاهش آسیب‌های ناشی از گرد و خاک خواهد داشت.

انتهای پیام