صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۲۱۶
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۷

رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان گفت: سیزدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور با حضور ۵۰۰۵ داوطلب در استان کردستان همزمان با سراسر کشور توسط جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

محمدعادل رضایی، رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، گفت: سیزدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور با حضور ۵۰۰۵ داوطلب در استان کردستان همزمان با سراسر کشور توسط  جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

وی افزود: از مجموع داوطلبان شرکت‌کننده در سیزدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور  دو هزار  ۲۲۷ نفر زن و دو هزار و ۷۷۸ نفر مرد هستند که در رشته‌های مختلف شغلی به رقابت می‌پردازند.

رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان بیان کرد: برگزاری این آزمون گامی مهم در انتخاب نیروهای متخصص و کارآمد برای دستگاه‌های اجرایی کشور است و ما با تمام توان در خدمت توسعه و ارتقای کیفیت آزمون‌ها هستیم.

وی یادآور شد: این آزمون در روز پنجشبه 27 شهریور ماه سال جاری ساعت 30/7 صبح  درب های محل آزمون برای شرکت کنندگان باز شده و راس ساعت 8 و 30 دقیقه صبح آزمون برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود؛ این آزمون در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سنندج واقع در بلوار ارشاد، دانشگاه کردستان و شهرستان های مریوان و سقز   برگزار می‌شود. 

انتهای پیام