صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۶۶۹
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸

جشنواره طرح‌های «لبیک یا امام خامنه‌ای» نیروی زمینی ارتش در تیپ ۲۸۴ شهید رستمی خرم‌آباد برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان، جشنواره طرح‌های لبیک یا امام خامنه‌ای نزاجا با حضور سرپرست فرماندهی و مسئولان تیپ ۲۸۴ شهید رستمی خرم‌آباد در سالن همایش‌های این تیپ برگزار شد.

در این مراسم سرهنگ نبی‌اله بختیارزاده، سرپرست فرماندهی تیپ ۲۸۴ شهید رستمی خرم‌آباد، گفت: طرح‌های لبیک یا امام خامنه‌ای در قالب ۳۱ طرح گردآوری شده که همگی آنها با الهام از بیانات و فرمایشات مقام معظم رهبری طراحی و تدوین شده است.

وی افزود: امروز باید عنوان کنیم که الحمدالله این طرح‌های پر برکت موجب رضایت و آرامش خاطر کارکنان و خانواده‌های نیروی زمینی ارتش شده است.

بختیارزاده ادامه داد: امروز نیروی زمینی ارتش با وجود طرح‌های لبیک، توانسته توانمند‌تر از قبل با بالابردن توان رزمی نقش اثرگذاری در ایجاد حس رقابت میان کارکنان پایور و وظیفه ایفا نماید.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره در سطح تیپ، اظهار کرد: جشنواره طرح‌های لبیک به میدانی برای انسجام، رقابت سالم و ایجاد انگیزه میان هم رزمان تبدیل شده است و کارکنان ما می‌توانند با نهایت تلاش و کوشش خود زمینه را برای موفقیت خود در اینگونه جشنواره‌ها فراهم کنند.

انتهای پیام