صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۹۸۹
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲
امیر سرتیپ پوردستان:

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با یک پشتوانه عظیم نظامی آمریکایی ـ غربی پا به میدان جنگ با ایران اسلامی گذاشت، گفت: جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه، نه‌تنها با رژیم صهیونیستی، بلکه با همه ظرفیت‌های نظامی ناتو جنگید.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان، رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار کرد: ائتلاف آمریکایی-عبری-غربی با زیر پا گذاشتن همه موازین انسانی، اخلاقی و بی‌توجهی به معاهدات بین‌المللی، تهاجمی گسترده را علیه ایران آغاز کردند.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس ۱۲ روزه، نه‌تنها با رژیم صهیونیستی، بلکه با همه ظرفیت‌های نظامی ناتو جنگید؛ به این معنا که رژیم صهیونیستی با یک پشتوانه عظیم نظامی آمریکایی-غربی پا به میدان جنگ با ایران اسلامی گذاشت.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ارتش افزود: طبیعتاً در عملیات‌هایی که تمرکز آن بر تهاجم هوایی باشد، اولین خاکریزی که در مقابل طرف مهاجم قرار دارد، سامانه‌های پدافند هوایی است و دشمنان با توسل به فناوری‌های بالایی که در اختیار دارند، تلاش می‌کنند که با تخریب و یا با به‌کارگیری حملات سایبری و جنگ الکترونیک، این مانع را از پیش روی خود بردارند که در جنگ اخیر، دشمن در این زمینه اقداماتی را انجام داد.

وی عنوان کرد: عمده سامانه‌های پدافندی نیرو‌های مسلح ما بومی هستند و دانش طراحی، ساخت و نگهداری آنها توسط جوانان مبتکر و اندیشمند ایرانی انجام می‌شود؛ به همین خاطر و بلافاصله بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه، تلاش‌های علمی، فنی و صنعتی لازم برای احیا، بازسازی، حاضر به کاری سامانه‌ها شروع شد که بحمدالله گام‌های بلندی در این مسیر برداشته شده است.

امیر پوردستان همچنین درباره بهره‌برداری از تجارب دفاع مقدس ۱۲ روزه در مرکز تحقیقات راهبردی ارتش گفت: یکی از وظایف اصلی مراکز مطالعاتی و تحقیقاتی، رصد مداوم محیط داخلی و منطقه‌ای و پیش‌بینی وقایع و تحلیل و بررسی نبرد‌ها و استخراج تجارب و درس‌آموخته‌ها است.

وی یادآور شد: در رابطه با دفاع مقدس ۱۲روزه، تاکنون پژوهش‌های علمی و نشست‌های تخصصی متعددی برگزار شده و ماحصل این تلاش‌های علمی، درس‌آموخته‌های فراوانی است که تبیین و تدوین شده و برای بهره‌برداری در اختیار تصمیم‌سازان وتصمیم‌گیران قرار گرفته است.

انتهای پیام