صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۷۰۸۲
تاریخ انتشار : ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
قائم‌مقام وزیر صمت:

محمدمهدی مفتح، با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند پایداری صنعتگران در مسیر صنعت و تولید هستیم، گفت: تلاش‌های خانه صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی در ایجاد پل ارتباطی میان مدیران و فعالان اقتصادی قابل تقدیر است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، محمد صادق مفتح، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت، سوممهرماه در همایش بزرگداشت صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی، یکی از مشکلات اساسی کشور را سیاست‌های ارزی دانست و گفت: محور تصمیمات ارزی باید در استان‌ها گرفته شود، به‌ویژه تحقق این امر در استان‌های صنعتی ضروری است موارد مورد نیاز دسته‌بندی و با توجه به امکانات بانک مرکزی، اولویت‌بندی و در اختیار استان‌ها قرار گیرد.

وی آذربایجان شرقی را پیشران صنعتی کشور توصیف کرد و افزود: آذربایجان‌شرقی استانی غنی از نظر مواد معدنی است و تبریز نیز به طور تاریخی در حوزه تجارت شهرت داشته است با تلفیق این سه ظرفیت، کارنامه‌ای درخشان برای تبریز رقم زده است.

مفتح گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند پایداری صنعتگران در مسیر صنعت و تولید هستیم. تلاش‌های خانه صنعت، معدن و تجارت استان در ایجاد پل ارتباطی میان مدیران و فعالان اقتصادی قابل تقدیر است.

قائم مقام وزیر صمت اظهار کرد: یکی از مشکلات این است که صادرکنندگان مجبور می‌شوند ارز خود را با نرخ مشخص به دولت تحویل دهند. ریشه این مسئله به محدودیت‌های نظام بانکی بازمی‌گردد که اجازه نمی‌دهد ارز آزادانه در چرخه اقتصاد وارد شود. این سیاست‌ها باید مورد بازنگری قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کشور در محاصره اقتصادی است، اظهار کرد: یکی از مشکلات این است که صادرکنندگان مجبور می‌شوند ارز خود را با نرخ مشخص به دولت تحویل دهند. ریشه این مسئله به محدودیت‌های نظام بانکی بازمی‌گردد که اجازه نمی‌دهد ارز آزادانه در چرخه اقتصاد وارد شود. این سیاست‌ها باید مورد بازنگری قرار گیرد.

مفتح تصریح کرد: برخی می‌گویند آزاد شدن این روند ممکن است به خروج ارز از کشور منجر شود، در حالی که اگر مسیر خروج برای متخلفان باز است، چرا برای کسانی که می‌خواهند به تولید کمک کنند بسته باشد؟

انتهای پیام