صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۸۲۱۶
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷

مسئول خانه‌های قرآنی دارالقرآن خوزستان گفت: طبق آماری که دارالقرآن کل کشور اعلام کرد، استان خوزستان در دو سال گذشته بیش از ۲۵۰ خانه قرآن و عترت تأسیس و ثبت کرده و بر این اساس، رتبه نخست کشور را در این زمینه به‌دست آورده است.

بهمن زکوی، مسئول خانه‌های قرآنی دارالقرآن استان خوزستان در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان گفت: طبق آماری که دارالقرآن کل کشور اعلام کرد، استان خوزستان در دو سال گذشته بیش از ۲۵۰ خانه قرآن و عترت تأسیس و ثبت کرده و بر این اساس، رتبه نخست کشور را در این زمینه به‌دست آورده است.

وی با بیان اینکه این آمار دو برابر آمار استان‌های دیگر است، افزود: خوزستان با استفاده از این ظرفیت می‌تواند پرچمدار نهضت قرآنی در کشور باشد. این موفقیت حاصل پشتیبانی و حمایت حجت‌الاسلام اخوان صباغ، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و حجت‌الاسلام حردانیان، رئیس دارالقرآن استان و همچنین پیگیری رؤسا و کارشناسان قرآنی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستان‌ها و دغدغه‌مندی جامعه قرآنی استان است.

زکوی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهای قرآنی موجود در استان، هدف‌گذاری ما این است که تعداد خانه‌های قرآنی به چند برابر این رقم افزایش پیدا کند تا با مشارکت مردم در تأسیس خانه‌های قرآن بیشتر، فضای استان بیش از پیش قرآنی شود.

مسئول خانه‌های قرآنی دارالقرآن خوزستان بیان کرد: هدف دغدغه‌مندان قرآنی استان این است که حداقل در هر محله و مسجد یک خانه قرآنی راه‌اندازی شود و برنامه‌های قرآنی در جای جای استان و حتی روستاهای دوردست هم گسترش پیدا کند.

وی با اشاره به تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری در تبدیل مساجد به پایگاه قرآنی گفت: تأسیس و ثبت خانه‌های قرآنی در فضای مساجد اولویت ماست. بنابراین، پیشنهاد ما این است که خادمان قرآن، از ظرفیت مساجد برای تأسیس خانه قرآنی بهره‌مند شوند.

زکوی افزود: با توجه به اینکه نهادها و سازمان‌ها می‌توانند خانه‌های قرآنی در مجموعه خود تأسیس و از امتیازات آن‌ها بهره ببرند، پیشنهاد می‌شود سازمان‌ها و ارگان‌ها، مراکز آموزشی، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی نیروهای مسلح و دیگر گروه‌ها و مجموعه‌های اداری و مردمی درخواست تأسیس خانه قرآنی خود را به ثبت برسانند.

این کارشناس قرآنی با بیان اینکه لازم است ظرفیت‌های قرآنی استان شناسایی شوند و انسجام پیدا کنند، گفت: در صورت تقویت و انسجام این ظرفیت‌ها، آثار کار قرآنی در سطح جامعه آشکار خواهد شد. این هدف مستلزم حمایت‌های بیشتر از گروه‌های فعال قرآنی و خانه‌های قرآنی مردمی است. باید  تلاش کنیم محله و روستایی در استان نباشد که فاقد خانه قرآن باشد.

وی در پایان یادآور شد: علاقه‌مندان جهت تأسیس خانه قرآنی می‌توانند به نشانی پایگاه اینترنتی تلاوت (سازمان دارالقرآن الکریم)، پنجره میز خدمات الکترونیکی قسمت ثبت خانه‌های قرآن و عترت مراجعه کنند و پس از مطالعه دستورالعمل اطلاعات و بارگذاری فرم‌های مربوطه، جهت مصاحبه به دفتر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خود مراجعه کنند که بعد از ارسال مدارک توسط اداره شهرستان به تهران، مجوز خانه قرآنی از مرکز برای آن‌ها صادر می‌شود.

انتهای پیام