صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۹۱۲۰
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
همزمان با هفته نیروی انتظامی

به‌مناسبت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی از آثار منتشر شده معاونت اجتماعی فراجا با عناوین «خودمرکز بینی مرضی»، «غنی‌سازی روابط همسران»، «روانشناسی نیایش» و «دلبستگی» رونمایی شد.

به گزارش ایکنا از قم، به‌مناسبت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی مراسم رونمایی از آثار منتشر شده معاونت اجتماعی فراجا با حضور علی حسینی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم و حسن عبدالرضایی، جانشین معاون اجتماعی و فرهنگی نیروی انتظامی قم امروز، 14مهرماه در سالن جلسات معاونت اجتماعی و فرهنگی فراجا در قم برگزار شد.
 
کتاب‌های رونمایی شده که حاصل مطالعات و تجربیات میدانی کارشناسان معاونت اجتماعی فراجا است، شامل؛ «خودمرکز بینی مرضی»، «غنی‌سازی روابط همسران»، «روانشناسی نیایش» و «دلبستگی» می‌شود.
 
در این مراسم علی حسینی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم این اقدامات را گامی ارزشمند در مسیر توسعه فرهنگی دانست و گفت: امیدواریم این آثار، نقش موثری در ارتقای دانش اجتماعی و تقویت امنیت پایدار در جامعه ایفا کنند.
 
وی بیان کرد: آمادگی داریم که با هدف آموزش همگانی و با استفاده از ظرفیت خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مباحث و محتوای مختلف تولیدی را بازتاب خبری و انعکاس دهیم.
 
حسینی اضافه کرد: هدف انتشارات جهاددانشگاهی واحد قم نه تنها انتشار کتاب، بلکه ایجاد بستری پویا برای تبادل اندیشه‌ها و تقویت گفتمان علمی در سطح استانی و ملی است و لذا آمادگی همکاری برای انتشار آثار تالیفی در معاونت اجتماعی فراجا را داریم.
 
همچنین در این مراسم، سرهنگ محمد رحیمی دستجردی، رئیس اداره مشاوره و مددکاری آرامش معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم با بیان اینکه ناجا گسترده‌ترین شبکه مشاوره را در سطح کشور دارد، اظهار کرد: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص آسیب‌های اجتماعی از طریق فیلم و کلیپ می‌تواند در سطح جامعه بسیار اثرگذار باشد.
 
وی در پایان یادآور شد: این آثار تألیفی بر اساس مراجعین به مراکز و با هدف ارائه علل و راهکار‌های پیشگیرانه برای ارتقای آگاهی عموم مردم جامعه تألیف شده است.
انتهای پیام