صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۹۱۶۶
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹
معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی:

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه کیفیت کالاهای اساسی باید در کنار کمیت ارتقا یابد، گفت: ذخایر کالاهای اساسی استان در وضعیت مطلوبی قرار دارد

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، طاهر روحی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی، 14 مهرماه در جلسه ستاد تنظیم بازار استان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت کالاهای اساسی گفت: توجه به کیفیت در کنار کمیت، یکی از اولویت‌های اصلی مدیریت اقتصادی استان است و این رویکرد می‌تواند ضمن پاسخگویی به نیازهای مردم، سطح سلامت جامعه را نیز ارتقا دهد.

وی با اشاره به جایگاه استان آذربایجان شرقی در تولیدات غذایی کشور افزود: آذربایجان شرقی به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید مواد غذایی در کشور شناخته می‌شود و باید از این ظرفیت برای عرضه کالاهای سالم، استاندارد و باکیفیت استفاده کنیم.

روحی با تأکید بر اهمیت بهبود کیفیت کالای سبد خانوار اظهار کرد: استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی استان به‌ویژه دانشگاه تبریز در زمینه صنایع غذایی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای کیفیت آن به ویژه نان و سایر محصولات غذایی داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین وضعیت ذخیره کالاهای اساسی در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با مدیریت صحیح و هماهنگی دستگاه‌های متولی، ذخایر کالاهای اساسی در شرایط مناسبی قرار دارد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: همکاری دستگاه‌های اجرایی، نهادهای علمی و بخش خصوصی در کنار نظارت دقیق می‌تواند به بهبود کیفیت کالاهای اساسی منجر شود و در نهایت رضایتمندی مردم را به همراه داشته باشد. 

انتهای پیام