صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۹۲۰۳
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش فارس اعلام کرد که انتخابات انجمن‌های اولیا و مربیان تمامی مدارس استان تا ۳۰ مهر به‌صورت الکترونیکی و از طریق سامانه «my.medu.ir» برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از فارس، حشمت‌الله وفایی، رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش فارس امروز دوشنبه، 14 مهر در نشست آموزش و پرورش فارس گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، انتخابات انجمن‌های اولیا و مربیان در همه مدارس استان، اعم از دولتی، غیردولتی، شبانه‌روزی، نمونه دولتی، شاهد، استثنایی، استعدادهای درخشان و پیش‌دبستانی، به‌صورت الکترونیکی در حال برگزاری است و این فرآیند تا ۳۰ مهر ادامه دارد.

وی با اشاره به وجود 6752 مدرسه دارای شرایط تشکیل انجمن اولیا و مربیان در استان فارس اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در پایان انتخابات، حدود ۳۳ هزار و ۷۶۰ نفر از والدین به‌عنوان اعضای انجمن‌های اولیا و مربیان در مدارس انتخاب شوند.

وفایی افزود: این انتخابات بستری نظام‌مند برای جلب مشارکت خانواده‌ها در فرآیند تعلیم و تربیت است و می‌تواند به ارتقای کیفیت آموزشی، کاهش چالش‌های مدرسه و تقویت ارتباط میان خانه و مدرسه کمک کند.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: مدیران مدارس باید با مراجعه به سامانه «my.medu.ir» در بخش مربوط به انتخابات انجمن اولیا، تمام اقدامات لازم را برای برگزاری دقیق، شفاف و قانون‌مند این فرآیند انجام دهند.

وی افزود: ضروری است پیش از برگزاری انتخابات، جلسه‌ای عمومی با حضور همه اولیای دانش‌آموزان تشکیل شود و در آن، نماینده انجمن سال گذشته گزارشی از عملکرد خود ارائه دهد تا والدین با روند فعالیت‌ها آشنا شوند.

وفایی با بیان اینکه آگاهی‌بخشی به اولیا درباره ضوابط و نحوه داوطلبی از وظایف مدیران مدارس است، گفت: مدیران باید شرایط نامزدی و مراحل ثبت‌نام والدین متقاضی عضویت در انجمن را به‌صورت شفاف برای خانواده‌ها تشریح کنند.

وی اضافه کرد: در مدارسی که کمتر از ۱۰ دانش‌آموز دارند یا در مدارس بزرگسالان که امکان تشکیل انجمن وجود ندارد، وظایف انجمن برعهده مدیر مدرسه خواهد بود.

وفایی در پایان تأکید کرد: حضور آگاهانه و فعال والدین در انتخابات انجمن‌های اولیا و مربیان، گامی مؤثر در تحقق مدرسه‌محوری و افزایش کیفیت آموزشی است و آموزش و پرورش فارس بر برگزاری منظم، شفاف و مشارکت‌محور این انتخابات تأکید ویژه دارد.

انتهای پیام