صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۹۳۳۶
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴
استاندار مازندران:

استاندار مازندران در کارگروه آرد و نان استان در راستای ارتقای کیفیت نان و حمایت از تولید داخلی، گفت: نان باکیفیت، حق مردم است و باید با نظارت دقیق، این حق را تضمین کنیم. ‎

به گزارش ایکنا از مازندران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، امروز 15 مهرماه در جلسه کارگروه آرد و نان استان با اشاره به ضرورت ارتقای ساختار نانوایی‌ها، از خبازان خواست تا با ایجاد مراکز و مجتمع‌های نانوایی، خدمات خود را به شکل منسجم‌تر و حرفه‌ای‌تری ارائه دهند.
 
وی بر دوگانه‌سوز شدن نانوایی‌ها تأکید کرد و از اعطای تسهیلات ویژه برای تسهیل این فرآیند خبر داد.
 
 استاندار مازندران با اشاره به مطالبات صنف خبازان، اظهار کرد: نسبت به دغدغه‌های این صنف حساس هستم و با جدیت پیگیری خواهم کرد تا مشکلات آنان مرتفع شود.
 
وی در راستای حمایت از کارخانه‌داران آرد استان، افزود: خرید آرد از استان‌های دیگر ممنوع شده تا تولیدکنندگان استان مورد حمایت قرار گیرند و چرخه تولید استان تقویت شود.
 
استاندار همچنین از فرمانداران خواست تا جلسات کارگروه آرد و نان شهرستان‌ها را به‌صورت مستمر برگزار کرده و وضعیت نان را به‌صورت میدانی بررسی کنند.
 
در بخش پایانی جلسه، استاندار با اشاره به اهمیت سلامت نان، دستور تشکیل کارگروهی با حضور دانشگاه‌ها را صادر کرد تا میزان سبوس مناسب در تولید نان تعیین شود و کیفیت نان در شرایط مطلوب‌تری قرار گیرد.
 
 این جلسه در راستای ارتقای کیفیت نان، حمایت از تولید داخلی و پاسخ‌گویی به مطالبات صنفی برگزار شد و تصمیمات اتخاذ شده، گامی مهم در مسیر بهبود وضعیت نان در استان خواهد بود.
انتهای پیام