صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۹۵۹۵
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
در جمع اصحاب رسانه مطرح شد

عضو شورای شهر اصفهان گفت: انتقال آب از تونل بهشت‌آباد، راهکار تأمین آب پایدار برای استان‌های یزد، اصفهان و چهارمحال‌وبختیاری است.

به گزارش ایکنا از اصفهان، عباس حاج‌رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه که امروز، 16 مهرماه در مجتمع فرهنگی مطبوعاتی اصفهان برگزار شد، با بیان اینکه اولین دوره تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا به سال ۷۸ برمی‌گردد، اظهار کرد: هرگونه تصمیم‌گیری باید با رأی مردم باشد.

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی، شوراهای اسلامی شهر و روستا و مجلس خبرگان رهبری برای کشور تصمیم‌گیرنده هستند، افزود: از جمله توصیه‌های امام خمینی(ره) در اوایل انقلاب، تشکیل شوراها و اداره آن‌ها از سوی خود مردم بود که این امر هم برای مردم خوب است و هم برای دولت. باور امام(ره) این بود که دولت نمی‌تواند همه‌جا را اداره کند؛ اما مردم هر شهر بهتر می‌توانند برای خود تصمیم بگیرند.

عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به مسئله آب این شهر گفت: برای رفع بحران کمبود آب باید حجم آبی که از پشت سد تا اصفهان می‌آید، مدیریت شود و برداشت دیگری از آن صورت نگیرد.

وی تصریح کرد: از ابتدای انقلاب در صحنه اجرایی کشور برای جلوگیری از بحران آب در اصفهان از دولت خواسته‌ام تا تمهیداتی داشته باشد. راه حل مشکل آب فلات مرکزی ایران، شامل یزد، اصفهان و شهرکرد، تونل بهشت‌آباد است که تمامی مصوبات آن به دهه ۷۰ برمی‌گردد و اجرایی‌شدن آن با دستوری ویژه قابل حل است.

مریم فلاحتی

انتهای پیام