به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی آذربایجان شرقی، حجتالاسلام والمسلمین علی شیرازی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، روز گذشته 17 مهرماه به مناسبت هفته نیروی انتظامی در دیدار با خانواده شهدای جنگ 12 روزه در تبریز، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ایران اسلامی شهدا را مایه افتخار کشور دانست و گفت: همه ما باید قدردان خانواده شهدا باشیم چرا که ثمره عمرشان را تقدیم اسلام و انقلاب اسلامی کردهاند.
وی گفت: سلام حضرت آقا را ابلاغ ميکنم، انشالله شما خانواده شهيد سلامت و تندرست باشيد. مقام خانواده شهيد اگر از مقام شهيد بالاتر نباشد، کمتر نيست.
شیرازی افزود: شهيد ذخيره شما است در قيامت به شهيد میگويند به بهشت برو و شهيد میگويد تا پدر و مادرم به بهشت وارد نشود من وارد بهشت نمیشوم امروز افتخار میکنم که خدمت شما خانواده شهيد رسيديم. ان شالله خدا به ما توفيق بدهد قدردان خانواده شهيدان باشيم.
انتهای پیام