صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۰۲۱۳
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷

مجموعه کارگاه‌های آموزشی با هدف به کارگیری حداکثری از ظرفیت فناوری هوش مصنوعی با حمایت مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محتوا و شیوه یکسان آموزشی تا پایان سال در استان برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، احمد کاظمی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان امروز، 20 مهرماه در جلسه شورای معاونان اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: در پی برگزاری جلسات کارشناسی و بررسی‌های تخصصی، دو طرح بومی‌سازی با محوریت ترویج فرهنگ نماز در سطح استان، مورد موافقت ستاد اقامه نماز قرار گرفت و مقرر شد در دو بازه زمانی، مراحل آماده‌سازی و اجرای آن‌ها به انجام برسد.

وی افزود: این طرح‌ها با هدف تقویت پیوند نسل جوان با نماز، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی، فرهنگی و هنری استان طراحی شده‌اند و شامل برگزاری مسابقات موضوعی طراحی پوستر، جشنواره فیلم کوتاه و عکس نماز، و تولید آثار داستانی با محوریت مفاهیم معنوی هستند.

رئیس گروه قرآن اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به نقش مؤثر نهادهای فرهنگی و ائمه جماعات در اجرای این برنامه‌ها گفت: با همکاری ادارات شهرستانی، امامان جماعت و فعالان فرهنگی، این طرح‌ها در سطح استان و در شهرستان‌های ازنا و کوهدشت اجرا می‌شوند.

کاظمی با بیان اینکه در سال گذشته، تجربه موفق جشنواره نماز مهر، زمینه‌ساز طراحی برنامه‌های نوآورانه‌تری شد که امسال با حمایت ستاد اقامه نماز، در قالب این دو طرح به مرحله اجرا می‌رسند، گفت: مجموعه کارگاه‌های آموزشی با هدف به کارگیری حداکثری از ظرفیت فناوری هوش مصنوعی با حمایت مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محتوا و شیوه یکسان آموزشی تا پایان سال در استان برگزار خواهد شد.

وی ابراز امیدواری کرد با اجرای این برنامه‌ها، گام مؤثری در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ نماز در میان کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها برداشته شود.

کوکب بیرانوند، کارشناس اقامه نماز اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز در این جلسه ضمن تشریح طرح‌های شورای اقامه نماز این اداره‌کل به بیان گزارشی از فعالیت‌های انجام شده پرداخت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه لرستان در حوزه نماز، انعکاس اخبار مرتبط با نماز و فعالیت‌هایی نظیر بهره‌گیری از هنرمندان، برگزاری نمایشگاه نماز و استفاده از گروه‌های سرود و برپایی دوره‌های آموزشی مفید را از جمله اقدامات مؤثر در ارتقای جایگاه نماز در استان دانست و بر لزوم حفظ دستاوردها و رفع نقاط ضعف در امر تبلیغ و ترویج نماز تأکید کرد.
 
اعظم روانشاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز با اشاره به تقارن نیمه دوم سال با رویدادهای فرهنگی مهم، از جمله چهل‌سالگی شورای فرهنگ عمومی، سی‌وسومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر استان، جشنواره ملی داستان‌نویسی رضوی و جشنواره‌های هنری فجر، خواستار تدوین برنامه‌هایی منسجم و فراگیر شد که بتواند ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان را به شکلی مؤثر به کار گیرد.

وی با تأکید بر اهمیت مستندسازی گزارش‌ عملکرد شش‌ماهه نخست و ارسال آن به زیرمجموعه‌ها، این اقدام را گامی مهم در ارزیابی دقیق فعالیت‌ها و اصلاح مسیر دانست.

روانشاد بر لزوم تبادل نظر کارشناسی درباره برنامه‌های نیمه دوم سال تأکید کرد و گفت: این دوره، فرصتی برای بازنگری در ساختار اداری، ارتقای کیفیت خدمات و تکریم ارباب‌رجوع است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، سرکشی به شهرستان‌ها و برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با انجمن‌های ادبی و هنری را از اولویت‌های این اداره‌کل دانست و افزود: تعامل با فعالان فرهنگی و هنری، زمینه‌ساز هم‌افزایی و ارتقای سطح برنامه‌ها خواهد بود.

در این نشست، معاونان اداره‌کل نیز با ارائه دیدگاه‌های خود، بر ضرورت هماهنگی بین واحدهای مختلف، بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و توجه به میراث فرهنگی و ادبی استان تأکید کردند.

همچنین پیشنهاد شد که در مناسبت‌های پیش‌رو، از ظرفیت رسانه‌‌ها، نهادهای مردمی و دانشگاه‌ها و مدارس برای گسترش دامنه اثرگذاری برنامه‌ها استفاده شود.

 
 
انتهای پیام