صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۰۲۹۱
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۸
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی:

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب محمدنژاد گفت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی با اجرای طرح ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت» تلاش می‌کند موانع ازدواج جوانان را برداشته و زمینه‌ساز ازدواجی پایدار و آگاهانه در بین دانشجویان شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب محمد‌نژاد، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان‌غربی اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که خداوند تبارک و تعالی مسئولیت آن را بر عهده همه مؤمنین گذاشته است، برداشتن موانع ازدواج جوانان، تسهیل ازدواج جوانان و فراهم‌کردن زمینه برای ازدواج آن‌ها است و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز با احساس مسئولیت نسبت به این امر مهم، در دانشگاه‌ها طرح ازدواج دانشجویی را به‌مدت ۲۸ سال اجرا می‌کند.

وی افزود: این طرح که با عنوان «همسفر تا بهشت» برگزار می‌شود، با آرزوی یک زندگی‌ خوشبخت برای جوانان و همچنین سعادت اخروی آن‌ها بوده و هدف این طرح این است که دانشجویان بتوانند هم دنیایی خوش و هم آخرتی نیکو و سعادتمند داشته باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدنژاد بیان کرد: ثبت‌نام ازدواج دانشجویی امسال از تاریخ ۱۰ مهرماه آغاز شده و تا پایان ۳۰ مهر ادامه دارد و آن دسته از دانشجویانی که عقد رسمی آن‌ها از ابتدای فروردین ۱۴۰۳ تا مهر ۱۴۰۴ باشد، می‌توانند از طریق سایت [www.ezdevaj.nahad.ir](http://www.ezdevaj.nahad.ir) ثبت‌نام خود را انجام داده و در این طرح شرکت کنند.

وی ادامه داد: یکی از مزایای مهم این طرح برگزاری کارگاه‌های آموزشی است که شرایط ازدواج آگاهانه را برای جوانان فراهم می‌کند و این آموزش‌ها موجب می‌شود زوج‌ها آگاهی بیشتری نسبت به زندگی مشترک پیدا و ازدواجی پایدارتر و موفق‌تر داشته باشند و آمار نیز نشان‌دهنده پایداری بیشتر ازدواج‌های دانشجویی به دلیل همین آگاهی‌ها است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی تصریح کرد: علاوه بر کارگاه‌ها، سفر چهار روزه به مشهد مقدس نیز از دیگر بخش‌های این طرح است و همه هزینه‌های مربوط به اقامت در هتل، غذا و برنامه‌های سفر توسط نهاد تأمین می‌شود، اما هزینه رفت‌وآمد دانشجویان از محل زندگی یا دانشگاه تا مشهد خود دانشجویان متقبل می‌شوند. 

وی گفت: در طول این سفر در مشهد نیز کارگاه‌های آموزشی برگزار و همچنین در دانشگاه‌ها نیز برای شرکت‌کنندگان این برنامه، کارگاه‌های آموزشی متعددی ترتیب داده شده تا دانشجویان از حمایت کامل برخوردار باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدنژاد عنوان کرد: سال گذشته در استان آذربایجان‌غربی، ۱۳۲ زوج در این طرح ثبت‌نام کردند که این رقم نشان از استقبال خوب جوانان و اثربخشی این برنامه دارد، این موضوع مایه خوشحالی و امیدواری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری است.

وی افزود: ما برای همه عزیزان آرزوی خوشبختی و سعادت داریم و امیدواریم که ازدواج آنها پایدار، زندگی‌ آباد و فرزندانی صالح و سالم به جامعه تقدیم و زندگی شیرینی را در کنار همدیگر تا پایان عمر تجربه کنند.

انتهای پیام