صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۱۲۳۴
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۷

نماینده ولی فقیه در مازندران در دیدار با مدیرکل و معاونان ورزش و جوانان استان و جمعی از ورزشکاران به مناسبت هفته تربیت بدنی بر ضرورت رعایت عدالت ورزشی تأکید کرد و گفت: عدالت ورزشی تنها بر محور کمیت و جمعیت نیست، بلکه باید استعدادها و ظرفیت‌های منطقه‌ای مورد توجه قرار گیرد. 

به گزارش ایکنا از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، 25 مهرماه در دیدار با مدیرکل و معاونان ورزش و جوانان استان و جمعی از ورزشکاران به مناسبت هفته تربیت بدنی، بر ضرورت رعایت عدالت ورزشی تأکید کرد و گفت: عدالت ورزشی تنها بر محور کمیت و جمعیت نیست، بلکه باید استعدادها و ظرفیت‌های منطقه‌ای مورد توجه قرار گیرد. 

وی ضمن قدردانی از افتخارات ورزشکاران مازندران و ایران‌ اسلامی در مسابقات ملی، آسیایی و جهانی افزود: با وجود کمبود امکانات، عشق و انگیزه ورزشکاران، ما را به پیروزی‌های بزرگی رسانده که در تراز موفقیت‌های رزمندگان در میدان‌های نظامی است. 

محمدی‌لائینی با اشاره به این‌که مازندران ظرفیت مدال‌آوری برابر با ۱۷ یا ۱۸ استان را دارد، تأکید کرد: مسئولان باید در داخل استان نیز به عدالت در تخصیص امکانات و توجه به شهرستان‌ها براساس استعدادهای بومی عمل کنند. 

وی حرکت‌های معنوی و ارزشی ورزشکاران هم‌چون بوسیدن پرچم جمهوری اسلامی، خودداری از مسابقه با نمایندگان رژیم غاصب اسرائیل و ذکر نام‌های مقدس در مسابقات را مصداق جهاد و ایثار خواند و افزود: میدان ورزش نباید خالی از ایمان، ارزش، ایثار و فداکاری باشد و این عناصر باید در کنار هم تلفیق شوند. 

نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین توکل به خدا و اهمیت معنویت در ورزش را مورد تأکید قرار داد و خواستار توجه همزمان به تربیت جسمی و روحی ورزشکاران شد.

وی ورزش را ابزاری مؤثر در سالم‌سازی محیط اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانست و بر ایجاد محیط امن برای ورزش بانوان، به ویژه اختصاص پارک‌های ویژه بانوان با حفظ حریم امنیت روانی، کرامت، عفاف و حجاب آنان تأکید کرد.

محمدی‌لائینی در پایان ضمن قدردانی از شور و هزینه شخصی ورزشکاران جوان، از خیران خواست به کمک دولت برای فراهم کردن زیرساخت‌های ورزشی بشتابند و ابراز امیدواری کرد که مازندران در آینده‌ای نزدیک با درخشش بیشتر، افتخارآفرین باشد.

وی همچنین بر اهمیت توجه به امام زمان (عج) و کانون قدرت ولایت در مسیر توسعه ورزش استان تأکید کرد.

انتهای پیام