صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۱۴۱۰
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۰
نماینده ولی‌ فقیه در لرستان:

حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی گفت: در برخورد با موضوعات فرهنگی دینی و از جمله حجاب و عفاف باید از روش‌های غیرمستقیم و اقناعی استفاده شود و ضمن بهره‌گیری از تجربه افراد دلسوز و آگاه، از ظرفیت نیروهای متعهد درون مجموعه‌ها بهره برد.

به گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی، نماینده ولی‌ فقیه در لرستان، امروز 26 مهرماه، در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین اسفندی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با تأکید بر اهمیت توجه به مسائل فرهنگی و دینی، اظهار کرد: مسائل فرهنگی و دینی در دانشگاه‌ها جزو موارد بسیار ضروری است که لازم است مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاها به‌ویژه دانشگاه علوم پزشکی با ظرافت و دقت میان بخش‌های مختلف، این موارد را پیگیری کنند.

وی ادامه داد: در برخورد با موضوعات فرهنگی دینی و از جمله حجاب و عفاف باید از روش‌های غیرمستقیم و اقناعی استفاده شود و ضمن بهره‌گیری از تجربه افراد دلسوز و آگاه، از ظرفیت نیروهای متعهد درون مجموعه‌ها بهره برد. هدف از این نظارت‌ها، اصلاح فرهنگی و ایجاد محیطی سالم و معنوی در مراکز درمانی است.

شاهرخی با بیان نمونه‌هایی از تجربه دیگر مراکز درمانی در کشور، گفت: در برخی استان‌ها بخش‌های ویژه بانوان با رعایت کامل ضوابط شرعی و فرهنگی راه‌اندازی شده است که می‌تواند الگوی مناسبی برای استان ما نیز باشد. دانشگاه علوم پزشکی لرستان هم باید در این مسیر حرکت کند تا خدمات‌رسانی همراه با حفظ ارزش‌های اسلامی باشد.

نماینده ولی‌ فقیه در لرستان بر ضرورت گسترش فعالیت‌های مجموعه دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها تأکید کرد و افزود: برگزاری جلسات قرآنی و مذهبی به‌ویژه در قالب جلسات خانگی برای کارکنان و اساتید بسیار مؤثر است. این جلسات می‌تواند زمینه انس بیشتر با قرآن و ارزش‌های اسلامی را در محیط دانشگاه و خانواده فراهم آورد.

وی ضمن قدردانی از عملکرد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: حجت‌الاسلام والمسلمین اسفندی از آغاز مسئولیت خود با جدیت و برنامه‌ریزی فعالیت کرده‌اند و ما نیز حمایت از دفاتر نهاد را وظیفه خود می‌دانیم. این دفاتر بازوی فرهنگی نظام جمهوری اسلامی در مراکز علمی هستند و باید با انگیزه، تدبیر و دلسوزی در مسیر تحقق اهداف نظام حرکت کنند.

انتهای پیام