صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۱۰۲۹
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸
سردار نصیری عنوان کرد:

گروه جهاد و حماسه: فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) تهران بزرگ، پاکی و خلوص دفاع مقدس را عامل اساسی برای جذب سایر جوامع به این فرهنگ و الگویی کاربردی برای جهانیان دانست.


سردار علی نصیری، فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر اینکه تنها فرهنگ‌هایی قابلیت جهانی ‌شدن را دارند که خالص و پاک باشند، گفت: فرهنگ‌هایی توانائی اثرگذاری و قالبیت صادر شدن به سایر جوامع را دارند که یک فرهنگ پاک، شفاف، زیبا و کاربردی باشند و در عین حال، یک حماسه را با خود به همراه داشته باشند.



وی ادامه داد: این اثرگذاری و تأثیرپذیری برای جوامعی که نزدیکی و قرابت با یکدیگر داشته باشند بیشتر است، بنابراین باید بر روی این قبیل دولت‌ها و ملت‌ها سرمایه‌گذاری بیشتری صورت گیرد.



سردار نصیری، فرهنگ عاشورا را به عنوان فرهنگی که پویا و کاربردی بوده و قابلیت انتقال در زمان و مکان را داراست برشمرد و بیان کرد: محرم و فرهنگ برخاسته از عاشورا با وجود اینکه قرن‌ها پیش و در مکانی دور اتفاق افتاد، اما هنوزهم برای تمام مسلمانان به ویژه شیعیان قابل برداشت بوده و از این فرهنگ تأثیر می‌پذیرند.



وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس جنبه معنوی و پاک الهی داشت و کسانی که در این مسیر پا گذاشتند، قرب الهی را مورد نظر قرار داده بودند، افزود: رزمندگان و ایثارگران ما با این دید که خدا را از خود و اعمال‌شان راضی کنند، پا به عرصه‌های سخت نبرد با دشمن بعثی گذاشته و تا زمانی که به هدف متعالی خود دست نیافتند، از پا ننشستند.



فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) تهران بزرگ ادامه داد: آنان این مسیر را انتخاب کردند، چون انقلاب و اسلام در گرو این دفاع بود و در این راه ارزشمندترین و گرانبهاترین سرمایه خود که جانشان بود را نیز در طبق اخلاص گذاشتند و برای اینکه در این مسیر به تعالی برسند، جان خود را نیز اهدا کردند.



وی با بیان اینکه این فرهنگ، فرهنگ زیبا و درستی است که قابلیت انتقال به سایر جوامع را دارد، تصریح کرد: در 8 سال جنگ، ما دفاع کننده از کشور و اسلام بودیم؛ چرا که هدف اصلی دشمن، ضربه زدن به ارزش‌های اسلامی که این انقلاب تصمیم داشت به جهانیان نشان دهد بود.



این یادگار جبهه و جنگ با تأکید بر اینکه جهانیان معمولاً از جنگ و اتفاقات حاصله از جنگ درس می‌گیرند، اظهار کرد: جنگ‌های رخ داده در تاریخ بشری ثابت کرده‌اند که اثربخشی لازم برای تبدیل شدن به الگو را ندارند و دولت‌ها و ملت‌ها، این‌گونه جنگ‌ها را که همواره با اهداف مادی‌گرایانه و فردی همراه بوده‌اند را به عنوان الگو تلقی نمی‌کنند.



وی افزود: جهانیان از این جنگ‌ها با نفرت یاد کرده و از بیان آن خوشحال نیستند، به طوری که پایان جنگ را جشن می‌گیرند، اما دفاع مقدس و 8 سال جنگ تحمیلی با توجه به ابعاد الهی و ارزشی آن به عنوان الگوئی عملی برای مردم مطرح است، به طوری که  روز آغاز جنگ را جشن می‌گیرند.



سردار نصیری اظهار کرد: کشورهایی که امروزه توان عرض اندام در مقابل زورگویان و سلطه‌طلبان را پیدا کردند، به خاطر این بود که شجاعت‌ها و دلاوری‌های مردم ایران در 8 سال جنگ نابرابر را دیدند و از آن الگوبرداری کردند.



وی با بیان اینکه اگر بتوانیم این زیبائی‌ها، پاک بودن و خلوص نیت‌هایی را که رزمندگان با آن وارد صحنه نبرد شدند را به جهانیان بیان کنیم، قطعاً اثرگذاری خوبی خواهد داشت، عنوان کرد: برای اجرای این رسالت باید تمامی ابزارهایی که قابلیت پیام‌رسانی و انتقال را داشته باشند به کار ببندیم تا زمینه‌ساز جهانی‌سازی حماسه دفاع مقدس را فراهم کنیم.



فرمانده سپاه سیدالشهدا(ع) تهران بزرگ تصریح کرد: باید تمام اسباب‌های تبلیغی در این زمینه در موازات هم عمل کنند؛ چراکه هر کدام از این ابزارها، بخشی از جامعه ما تحت تأثیر قرار داده و در نتیجه مخاطبان خاص خود را دارد.