صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۵۲۷۲
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲

گروه خبرنگاران افتخاری / حسین حائری یکتا: رئیس اداره اطلاع‌رسانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم بیان کرد: از جمله اهداف مهم نرم‌افزار تاریخ و سیره اهل بیت(ع)، پشتیبانى تحقیقاتى و پژوهشى مبلّغان، رسانه‌هاى عمومى و محققان در زمینه تاریخ و سیره اهل بیت(ع)است.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رمضانعلی بذرافشان، رئیس اداره اطلاع‌رسانی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: این برنامه با همکاری جمعی از محققان پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی تهیه و پس از آن به اهتمام معاونت فرهنگی تبلیغی بر اساس نیاز طلاب و مبلّغان علوم اسلامی در دو نسخه ویژه محققان ومبلغان توسعه یافته است که قابل اجرا در رایانه شخصی بوده، محدودیت نصب ندارد، علاوه بر قابلیت اجرا در رایانه شخصی می‌توان به متن کامل منابع مذکور دست یافت.



وی افزود: منابع نرم‌افزار تاریخ و سیره اهل بیت(ع) مربوط به جوامع روایى شیعه و اهل سنت با اولویت دادن به کتاب‌هاى قدیمى‌تر است که اقوال، افعال، تقاریرمعصومین(ع) از قرن اول تا دهم هجرى را شامل شده و فیش‌های مستخرجه برگرفته از متن بیش از چهارصد و پنجاه عنوان (بیش از هزارجلد کتاب) است. 



بذرافشان در ادامه، ایجاد بانک اطلاعات از منابع اولیه، بسترسازى مناسب براى تک‌نگارى در سطوح مختلف و فراهم آوردن زمینه و شرایط مناسب براى نگارش سیره اهل بیت(ع) را از جمله اهداف دیگر این نرم‌افزار معرفی کرد.



رئیس اداره اطلاع‌رسانی دفتر تبلیغات اسلامی در پایان عناوین و سرفصل‌های اصلی و فرعی و تعداد فیش‌های قابل بازیابی در این نرم‌افزار را زندگینامه، اجتهاد و ائمه(ع)، امامت، سیاست و اجتماع، اخلاق و ارزش‌ها، مدیریت از دیدگاه ائمه(ع) و ... بیان و خاطرنشان کرد: این نرم‌افزار از طریق پایگاه‌ اطلاع‌رسانی معاونت فرهنگی هنری دفترتبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم (سمتا) قابل دسترسی است.