صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۵۵۷
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۴
کفاش:

گروه اجتماعی: معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: مداحی به ویژه در حوزه تعلیم و تربیت نباید از مسجد و علما فاصله بگیرد بلکه لازم است علما مداحان دانش‌آموز را زیر بال و پر خود بگیرند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش، پیش از ظهر امروز، 28 آذرماه، در هفتمین آیین تجلیل از نوگلان حسینی در فرهنگسرای اندیشه با اشاره به اینکه جاودانگی تاریخ کربلا عناصر متعددی دارد، گفت: حوادث دنیا که دارای کشته‌های بسیار است با گونه گونی بسیار یاد می‌شود، اما حادثه کربلا که شهدایی محدود دارد سینه به سینه و دقیق منتقل شده است و این به دلیل جاودانگی تاریخ کربلا و اخلاص کسانی است که قدم در این وادی نهادند.



وی با اشاره به اینکه هر درخت پرثمری آفات بسیار دارد، افزود: درخت عمیق و پرثمر کربلا باید از این آفات دور بماند همان طور که تا کنون مصونیت داشته و این نیازمند حضور پررنگ اساتید، عالمان و فرهیختگان است تا خردمندان بتوانند واقعیات را دریابند و در مسیر درست قرار گیرند.



کفاش با تایید آغاز حرکت پاسداشت و تعمیق جریانات عاشورا از سطح مدارس، گفت: آغاز این امر از حوزه تعلیم و تربیت اندیشه‌ای درست است زیرا محور هر توسعه منابع انسانی هستند و انسان تراز جمهوری اسلامی نیز از آموزش و پرورش شکل می‌گیرد.



وی با تاکید برای ترسیم چشم انداز دقیق در این زمینه، گفت: همین نوگلان و بچه‌ها باید با آموزش صحیح، حماسه حسینی را فراگرفته و برای عموم بچه‌ها تدریس کنند که اینها نیازمند آشنایی با مبانی عاشورا است.



کفاش ترویج علم و دانش و فهم و درک قبل از ورود به هر امری را لازم دانست و گفت: مداح اهل بیت باید نمونه اخلاقی در خانواده و جامعه بوده و دربرگیرنده همه آنچه که ائمه گفتند و به آن عمل کردند، باشند و به این منظور باید برای پیشگیری از انحراف نیز برنامه‌ریزی شود.



وی با اشاره به ضرورت تشکیل یک اتاق فکر برای همایش نوگلان حسینی، گفت: پس از گذشت 7 دوره از این همایش و مراسم لازم است با تشکیل اتاق فکر و بهره‌مندی از علمای بزرگ مسیر درست حفظ شود تا از مسیر ولایت و رهبری به لغزش نرویم.



کفاش با توصیه به همکاران و دانش‌آموزان، گفت: مداحی به ویژه در حوزه تعلیم و تربیت در کشور نباید از مسجد و علما فاصله بگیرد تا با الهام از آنها بتواند زمینه آفرین شعور باشد، چراکه پرنده جدا، گم شده و از پر و بال خواهد افتاد.



وی با بیان اینکه مداحی تفاوت اساسی با مسابقات دیگر دارد، افزود: به همین دلیل باید اتاق فکری به ابعاد مختلف این مسابقه بپردازد و از صفر تا صد آن را بر مبنایی تشخیصی و علمی و به صورت روانشناسانه هدایت کند و این نوگلان رها نشوند بلکه به سرانجام رسند و هرسال پی‌گیری شوند.



کفاش با اشاره به اینکه کیفیت، آثار را ماندگار می کند، گفت: نباید اسیر کمیت شویم بلکه باید اسیر کیفیت شویم که کمیت از آفات است به طوری که دانش‌آموزان باید دقت کنند فقط به بیان و ذکر مطالبی بپردازند که منبع آن را دیده باشند و فقط به شنیده‌ها اکتفا نکنند.



وی با بیان اینکه مسابقه ویترین است، گفت: این بچه‌ها باید تربیت شوند تا جز برای مدح معصوم زبان نگشایند و نگاهی منتقدانه همراه با رعایت ادب و ظرافت به افراد امور داشته باشند .



کفاش گفت: انتخاب بچه‌ها باید بر اساس عشق، علاقه و دل باشد و البته باید با به کارگیری یک روانشناس خبره، مسلمان و مومن و عالم در اتاق فکر تربیت بچه‌ها هدایت شود.