صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۱۳۵۸
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷

گروه ادب: انتشارت محراب قلم به تازگی کتاب «اَدبستان قرآن» را به فهرست تازه‌های نشر خود اضافه کرده است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کتاب «اَدبستان قلم» که به کوشش «مسعود وکیل» تألیف شده است، را انتشارت «محراب قلم» برای اولین بار منتشر کرده است.



این کتاب جز معدود نمونه‌هایی است که علاوه بر آموزش قرائت قرآن کریم، آداب آن را نیز آموزش می‌دهد. این کتاب در 15 فصل با عنوان‌هایی مانند «قرآن، کتاب هدایت»،«خلقت و عبادت در قرآن»، «ولایت الهی»، «ولایت و رهبری»، «ایمان»، «نماز»، «دنیاگرایی» و «رستاخیز» درصدد است، ابتدا به مخاطب خود روش خواندن قرآن را آموزش دهد و سپس آموزش مفاهیم قرآن را از اولویت‌های روش آموزش قرآن معرفی کند.



این کتاب با استفاده از تجارب موجود در آموزش قرآن، سعی دارد توانایی و انگیزه خواندن قرآن را در مخاطب ایجاد کند تا مخاطب بتواند به درک بهتری از مفاهیم قرآن دست پیدا کند.



این اثر همچنین توانایی خواندن قرآن را در زمانی کوتاه به مخاطب می‌دهد و علاوه بر آن کمک می‌کند حجم قابل توجهی از آیات و عبارات پرکاربرد قرآن را معنا کند.



انتشارت محراب قلم کتاب «اَدبستان قرآن» را در 152 صفحه و با قیمت شش هزار تومان روانه بازار کرده است.



آزاده غلامی