صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۱۶۷۴
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸

خبرنگاران افتخاری/ قاسم عزیززاده گرجی: مراکز فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری استان مازندران با برگزاری جلسات هماهنگی کمیته کودک و نوجوان دهه فجر، سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی می‌دارند.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در آستانه سی و پنجمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و دهه فجر، اداره‌کل کانون پرورش فکری مازندران با تشکیل کمیته کودک و نوجوان دهه فجر و شکل‌دهی آن در مراکز فرهنگی و هنری خود در تکاپوی برنامه‌ریزی و هماهنگی در برپایی مراسمی شکوهمند برای کودکان و نوجوانان اقدام کرده است.


براین اساس، مراکز متعددی در این استان با برپایی اولین جلسه کمیته کودک و نوجوان ستاد گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد دهه فجر، برنامه‌ها و اهداف خود را در این مورد تشریح کردند.


همچنین اعضای کمیته کودک و نوجوان این مجموعه‌ها را دستگاه‌هایی همچون آموزش و پرورش، بهزیستی، تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، صدا و سیما، ورزش و امور جوانان، جمعیت هلال احمر، حوزه هنری، سازمان دانش‌آموزی و همچنین، شهرداری تشکیل داده‌اند.


همچنین، مرکز فرهنگی و هنری گلوگاه در مورد گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جلسه‌ای با حضور، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس اداره تبلیغات، رئیس ادره بهزیستی، معاون فرهنگی، هنری آموزش و پرورش، مسئول ورزش امور جوانان، مسئول مهدهای قرآنی تبلیغات اسلامی و مدیران مدارس همجوار کانون برگزار کرد.


در این جلسه، هر یک از اعضای کمیته به ارائه دیدگاه‌ها و برنامه‌های پیشنهادی خود پرداختند که در نهایت منجر به تصویب برنامه‌های اجرایی شد.


از عمده برنامه‌های مصوب شده در این جلسه می‌توان به برگزاری زنگ انقلاب با همکاری اداره تبلیغات اسلامی، برگزاری جشن انقلاب با همکاری کانون پرورشی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی،  بهزیستی، اداره تبلیغات، کمیته امداد امام خمینی(ره) و اداره ورزش و امور جوانان اشاره کرد.


ساخت صورتک‌های تاریک تاریخ با همکاری کانون پرورش فکری، اداره تبلیغات و آموزش و پرورش، ساخت کتیبه‌های سفالی با همکاری آموزش و پرورش، ورزش امور جوانان و  اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، برپایی نمایشگاه دستاوردهای انقلاب و دستاورد بچه‌های انقلاب با همکاری کانون و اداره تبلیغات، برنامه یک تصویر از یک قصه انقلابی توسط کانون پرورش فکری، آموزش و پرورش و اداره ورزش و امور جوانان از دیگر برنامه‌های اجرایی در این شهرستان است.


همچنین، به مناسبت در پیش رو بودن دهه فجر و ضرورت تبیین مسائل و اهمیت انقلاب شکوهمند اسلامی برای کودکان و نوجوانان، جلسه کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر شهرستان فریدونکنار به همت کانون پرورش فکری شهرستان فریدونکنار در دفتر امام‌جمعه این شهرستان برگزار شد.


این جلسه با حضور مسئولان شهری و اعضای کمیته کودک و نوجوان شهرستان اعم از حجت‌الاسلام جلالی، امام‌جمعه، عصمتی، معاون فرماندار و محمدی، رئیس آموزش و پرورش، کلیج، رئیس ورزش و جوانان، شفیع‌زاده، رئیس هلال احمر، حجت‌الاسلام سیفی، رئیس اداره اوقاف، فلاحت‌پیشه، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نمایندگانی از شهرداری و اداره تبلیغات اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) و حمیدی، مسئول کانون سیار روستائی فریدونکنار و حسینی، مسئول کانون پرورش فکری شهرستان فریدونکتار در دفتر امام‌جمعه این شهرستان برگزار شد.


در این جلسه، حسینی، سرپرست کانون پرورش فکری فریدونکنار به ارائه گزارشی درباره کمیته تخصصی کودک و نوجوان و شرح دستور جلسه و اهمیت حوزه کودک و نوجوان پرداخت.


همچنین، عصمتی، معاون فرماندار فریدونکنار درباره برگزاری کمیته‌های تخصصی دهه فجر و ستاد گرامیداشت دهه فجر پیشنهادتی و مبانی برای بهتر برگزاری برنامه‌های کودک و نوجوان پرداخت.


طی این جلسه که با تبادل نظرات و پیشنهادات مسئولان و حاضران در این جلسه ادامه یافت، مسئولان و نمایندگان دستگاه‌های عضو از برنامه‌های خود ویژه کودکان و نوجوانان و برنامه‌های تعاملی با کانون و کانون سیار نام بردند و برنامه‌های مشترکی نیز طراحی شد که جمع‌بندی این برنامه‌ها در جلسه بعدی این کمیته خواهد آمد.


امام‌جمعه فریدونکنار، حجت‌الاسلام والمسلمین جلالی نیز در انتهای این جلسه از برگزاری این جلسه توسط کانون پرورش فکری تشکر و نقطه‌نظراتی را پیرامون لزوم و اهمیت کار فرهنگی - تربیتی بر روی قشر کودک و نوجوان ارائه کرد.


سید‌محمود جلالی، امام‌جمعه فریدونکناربا بیان اینکه ما باید مزه شیرین ایمان و تربیت ایمانی را به کودک و نوجوان بچشانیم، افزود: تربیت مبنی بر ایمان مهمترین وظیفه در دستگاه‌های فرهنگی، پرورشی اعم از کانون پرورش فکری است.


برگزاری لیگ بازی‌های بومی، محلی ویژه کودکان و نوجوانان در دهه مبارک فجر، برگزاری جشن انقلاب ویژه کودکان و نوجوانان، برگزاری کارگاه قصه و خاطره طی ایام دهه مبارک فجر و برگزاری ایستگاه کودک در راهپیمایی باشکوه 22 بهمن از عمده مصوبات این جلسه بوده است.


همچنین، اولین نشست کمیته کودک و نوجوان دهه فجر مرکز نشتارود نیز با حضور رئیس شورای بخش نشتا، بسیج بانوان و بسیج بخش در محل کتابخانه کانون پرورش فکری نشتارود برگزار شد.


در این جلسه اهم برنامه‌های پیشنهادی دهه فجر کانون نشتارود قرائت شد و برنامه‌هایی که در سطح شهر قابلیت اجرایی دارند نیز مشخص و اعلام شد.


در مرکز فرهنگی و هنری نور نیزبر اساس هماهنگی انجام شده از اعضای کمیته  کودک و نوجوان ستاد دهه فجر شهرستان نور  دعوت شد که اداره آموزش و پرورش و بهزیستی در اولین  جلسه که در محل کانون برگزار شد، حضور بهم رساندند.


در این جلسه هر یک از دستگاه‌ها ضمن معرفی برنامه‌های پیشنهادی، پیرامون برگزاری کیفی و کمی برنامه‌های دهه فجر امسال بحث و تبادل نظر کردند.


همچنین، مرکز فرهنگی و هنری رامسر نیز همچون سایر کمیته‌ها ضمن برگزاری اولین جلسه خود، در مورد برنامه‌ریزی‌های متقابل و همکاری‌های لازم بین ادارت مربوطه هماهنگی کرده است که پس از ارائه نظرات مختلف مقرر شد هر یک از رابطان ادرات موضوعات مربوطه را در جلسات دهه فجر با حضور مسئول کانون مطرح و هرگونه همکاری بین دستگاهی  صورت پذیرد.


در این مورد، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز رامسر در پی برگزاری جلسه کمیته با  ادارات شهرستان، جلسه مشترکی با مدارس همجوار برگزار کرد. در این جلسه، دو موضوع هم‌اندیشی جهت عضویت اعضا و دهه فجر مورد بحث و تبادل آرا قرار گرفت.


براین اساس، رادمند، معاون پرورشی و گوهر رستمی، کارشناس ابتدایی آموزش و پرورش و 4 تن از مدیران مدارس به همراه همکاران مرکز رامسر حضور داشتند که کارشناس ابتدایی آموزش و پرورش این شهرستان بر تشویق دانش‌آموزان به عضویت در مرکز کانون به عنوان مرکز پرورش تفکر تأکید کرد.


در این جلسه، ضمن بازشناسی مسائل بازدارنده، ضرورت تدوین راهکارهایی جهت کاهش هزینه و برنامه مدون از سوی مدیریت آموزش و پرورش بر تشویق مدیران و کاهش دغدغه‌ها تأکید شد.


در ادامه، با بحث درباره اجرای طرح‌های نو در دهه فجر، بر ضرورت برپایی نمایشگاهی از دست‌ساخته‌های پژوهشی با موضوعیت انقلاب نیز تأکید شد.


اولین جلسه کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر شهرستان نکا، با حضور حجت‌الاسلام الیاسی، رئیس اداره تبلیغات و دبیر ستاد، علی صالحی، از آموزش و پرورش، شیخی، از کمیته امداد و جعفری، از سازمان بهزیستی و مربیان کانون پرورش فکری شهرستان نکا برگزار شد.


در این جلسه، هر کدام از اعضا برنامه‌های خود را برای گرامیداشت دهه فجر به دبیر کمیته کودک ارائه و درباره برنامه‌های مشترک گفت‌و‌گو کردند.


همچنین، در جلسه‌ای که در همین مورد در مرکز چالوس برگزار شد، نمایندگانی از کمیته امداد، هلال احمر، شهرداری، بهزیستی و اداره تبلیغات اسلامی، مسئول مرکز دلگشا، همکاران مرکز چالوس و یدالله‌پور، مسئول کمیته کودک و نوجوان شهرستان حضور داشتند.


در این جلسه که با ارائه طرح‌ها و پیشنهادات هر یک اعضای جلسه همراه بود، مقرر شد تا در جلسه بعد با حضور در دفتر فرماندار چالوس، از نظر وی نیز در مورد برگزاری برنامه‌ای کیفی برنامه‌ریزی و تدبیر شود.