صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۳۶۳۹
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۲
ثروتی:

خبرنگاران افتخاری/ نسرین خانی: عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: وقف همبستگی و اتحاد بین مردم را محکم‌تر می‌کند.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، موسی‌الرضا ثروتی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در مورد اهمیت و جایگاه وقف در جامعه اسلامی گفت: موضوع وقف یکی از دستورات الهی است که به جهت توزیع متوازن ثروت در جامعه مورد تأکید است.



نماینده مردم بجنورد، جاجرم، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مسلمانان با توجه به به اعتقادات‌شان اقدام به صدقه جاریه می‌کنند که یکی از جنبه‌های آن وقف است که ثواب آن تا زمانی که موقوفه پا برجاست، به واقف می‌رسد.



عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، خاطرنشان کرد: وقف در جامعه اندازه ندارد لذا در هر زمینه‌ای می‌توان به این مهم پرداخت.



وی توجه به اقشار آسیب‌پذیر را یکی از دیگر اثرات قابل توجه وقف در جامعه دانست و با بیان اینکه وقف همبستگی و اتحاد بین مردم را محکم‌تر می‌کند، ادامه داد: هر فردی از کشاورز تا مخترع و حتی یک استاد دانشگاه با توجه به نوع کاری که انجام می‌دهند می‌تواند به این دستور نیک الهی عمل کنند.



ثروتی با اشاره به اینکه اثر مثبت نیت واقف در جامعه باعث حذف مشکلات و معضلات می‌شود، افزود: تهیه جهیزیه، ایجاد اشتغال و ... برای جوانان امری سودمند است و خود به نوعی از اثرات ملموس وقف در جامعه محسوب می‌شود.



این نماینده مردم در مجلس نهم، اظهار کرد: با توجه به چشم‌انداز این مهم در دین مبین اسلام، گسترش وقف در جامعه به جایگاه واقعی خود نرسیده است لذا برکات این امر باید از طریق علما، صدا و سیما و ... برای مردم آشکار شود.



عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با تأکید براینکه در امور وقف باید مدیریت بهینه صورت بگیرد، گفت: ایجاد انگیزه، بروزرسانی مقررات و ... از جمله مواردی است که می‌تواند به افزایش وقف در جامعه کمک کند.