صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۸۷۶۷
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد:

خبرنگاران افتخاری/ حجت رحیم‌زاده: کمال سروی‌ها از جانمایی و ساخت 110 مسجد در محلات این کلانشهر مذهبی خبر داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا)، کمال سروی‌ها، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد شب گذشته، 23 دی‌ماه در نشست پرسش و پاسخ با شهروندان منطقه 11 مشهد در مسجد الرضا(ع) جلال آل احمد، گفت: با ساخت این مساجد دغدغه اصلی شهروندان درخصوص مسجد و اقامه نماز برطرف می‌شود.



وی اظهار کرد: از این تعداد 36 مسجد جانمایی شده و مراحل اداری آن در حال اجراست مضافاً به دلیل نیاز فوری دو مسجد نیز ساخته شده است. ساخت این مساجد در اولویت بوده و در صورت جانمایی آن تا پایان سال 93 شاهد بهره‌برداری تدریجی از مساجد خواهیم بود.



رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از شناسایی اولویت‌های محلات خبر داد و افزود: شورای اجتماعی محلات و نشست‌های مردمی در یک فضای تعامل مشکلات را شناسایی کرده و شورای اسلامی براساس اولویت‌ها برای آن چاره‌اندیشی می‌کند. مرمت و تأمین زیرساخت‌های 400 مسجد از مؤلفه‌هایی است که در همین نشست‌های مردمی مطرح و تصمیم‌گیری شده است.



وی در اعتراض ساکنان بلوار جلال آل‌احمد به تجاری‌سازی و عوارض آن گفت: برای رفع مشکلات خیابان جلال آل‌احمد باید چاره‌اندیشی کرد. با تعریض این خیابان مالکان واحدهای مسکونی بخشی از باقیمانده آن را به واحد تجاری تبدیل کرده و عوارض تجاری سازی پرداخت نکردند. همچنین اکنون قیمت پایه عوارض براساس سال 85 اخذ می‌شود و تا پایان سال تغییر و افزایش خواهد یافت پس به نفع شهروندان است ازاین موقعیت استفاده کنند.



مهندس محمود برهانی، شهردار منطقه 11 مشهد هم در پاسخ به اعتراضات مردمی در خصوص خیابان جلال آل‌احمد که عمده پرسش‌های این نشست را تشکیل می‌داد، گفت: همه ساکنان بلوار جلال آل‌احمد(ایرج میرزای سابق) مستأجر آستان قدس رضوی هستند و باید سالانه مبلغی به آستانه پرداخت کنند.



وی افزود: با این حال باید املاک تجاری و غیرتجاری درمسیر بلوار مذکور تعیین تکلیف شود. ساماندهی تجاری از غیرتجاری در بلوار از نیازهای اصلی است که تاکنون محقق نشده و نیازمند مشارکت مردمی است.



شهردار منطقه 11 مشهد از شوراهای اجتماعی محلات به عنوان بازوان شهرداری‌ها یاد کرد و بیان کرد: شورای اجتماعی محلات مکمل شوراهای دیگر بوده که زیربنای توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شهر را فراهم می‌کند.



رضا رمضانی، یک شهروند ساکن درخیابان جلال آل‌احمد نیز در این نشست گفت: عوارض تجاری سازی بلوار جلال آل‌احمد بسیار بالاست و مالکان قادر به پرداخت آن نیستند. بلوار جلال آل‌احمد بلوار بن‌بستی است که حتی درآمد کسبه آن ازشمال مشهد پائین‌تراست. بلوار سیدرضی در مجاورت این بلوار قرار دارد و چند برابر آن درآمد نصیب صاحبان واحدهای تجاری می‌کند.



اکبر احمدزاده، شهروند دیگر نیز یادآور شد: شورای اسلامی شهر مشهد باید بلوار جلال آل‌احمد را به صورت ویژه ببیند. حتی شهرداری پیاده‌روسازی در خیابان جلال آل احمد را به انجام نرسانده است.