به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، حجتالاسلام کلباسی، رئیس مرکز مهدویت(عج)، شب گذشته، دوم بهمن در جمع شرکت کنندگان در دوره مهارت افزایی مدیران قرآنی کشور با عنوان اتقان حاضر شد و درباره جامعه قبل از ظهور حضرت مهدی(عج) سخنرانی کرد.
وی اظهار کرد: درباره جامعه قبل از ظهور، دو ترسیم از جامعه مهدویت وجود دارد؛ اول آنکه در عصر ظهور حضرت مهدی(عج) که از قطعیات شیعه و سنی است، در برهه ای از تاریخ در آخرالزمان اتفاق می افتد و این جامعه مورد رضایت حضرت مهدی(عج) است.
رئیس مرکز مهدویت(عج) ادامه داد: جامعه بعدی جامعه ای است که در مسیر حکومت حضرت مهدی(عج) است و کار او بسترسازی مقدمات برای تشکیل جامعه مهدوی است. در مورد تعریف نخست باید گفت جامعه ای را که امام تشکیل می دهد همان جامعه ای است که مورد نظر قرآن کریم است.
حجتالاسلام کلباسی عنوان کرد: اولین عنصر حکومت امام زمان(عج) جهانی بودن آن است و قرآن هم برای این حکومت، مرزی تعیین نکرده و انسان قرآنی نیز بی حد و مرز می اندیشد. طبق آیه 55 سوره نور، تمام بدبختی های انسان به خاطر روی آوردن او به شرک معرفی شده است.
وی گفت: همه داستان های قرآنی عین واقعیت است و بیانگر وعده الهی است و این وظیفه ما است که آنها را در زندگی خود پیاده کنیم. از جمله این مفاهیم، مفهوم انتظار است که در آیات قرآن نهفته است و انسان منتظر باید خود را از زندان زمان و مکان نجات دهد و آینده را بسازد. راه رسیدن به جامعه مطلوب هم در قرآن کریم آمده است.
رئیس مرکز مهدویت(عج) اظهار کرد: جامعه مهدوی بنا به تعریف دوم، جامعه منتظر است و مقدمه هر کار، فکر و اندیشه است. بر این اساس مقدمه تشکیل حکومت اسلامی در ذهن امام خمینی(ره) شکل گرفت. اینکه ما نیز برای رسیدن به جامعه مهدوی باید چه برنامه ریزی را دنبال کنیم نیز کار مهدوی محسوب می شود.
وی تصریح کرد: ابزارها در جامعه امروز گسترده است و از تمام دنیا برای نسل جوان ما افکاری را می پرورانند و این افکار غربی از مواد مخدر برای جامعه خطرناکتر است. برای مقابله با این افکار باید تفکر جامعه مهدوی به جوانان عرضه شود.
حجتالاسلام کلباسی عنوان کرد: جامعه مهدوی به معنای جامعه منتظر، جامعه ای است که مقدمات تشکیل جامعه موعود را فراهم کند و با استفاده از قرآن به این اهداف متعالی دست یابد. اینکه تصور شود جامعه منتظر جامعه ای است که در آن مشکلی یافت نمی شود، تصور درستی نیست.
وی در پایان، ضمن برشمردن اوصاف و برکات جامعه منتظر خاطرنشان کرد: جامعه منتظر جامعه ای است که سعادت انسان در آن حاصل می شود و انسان منتظر باید زمینه ساز آن باشد.