صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۷۰۸۳
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲

خبرنگاران افتخاری/محمدآجرلو: فرماندهان و رزمندگان ناوتیپ فرات لشکر 10 حضرت سیدالشهدا(ع) به یاد دوران شیرین دفاع مقدس در استان البرز گردهم آمدند.

به گزارش خبرنگار افتخاری  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، گردهمایی فرماندهان و رزمندگان ناوتیپ فرات لشگر 10 حضرت سید الشهدا(ع) دوران دفاع مقدس به‌ مناسبت سالگرد عملیات‌های کربلای 5 و در آستانه عملیات والفجر 8 به‌ منظور گرامیداشت شهدای ناوتیپ فرات در این عملیات در مسجد حضرت رسول کرج با حضور خانواده معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و عبدالوهاب امیر، فرمانده دوران دفاع مقدس ناوتیپ فرات برگزار شد.
در این مراسم علی ساسان‌نژاد از فرماندهان ارشد لشگر 10 حضرت سیدالشهدا(ع) در دوران دفاع مقدس طی سخنانی در جمع همرزمان خود گفت: عملیات کربلای 5 و والفجر هشت دو عملیات مهم و آبی خاکی دوران دفاع مقدس هستند که در آن رزمندگان غواص و قایقرانان ناوتیپ فرات، جانفشانی‌های بسیاری کردند و با زدن به خط دشمن زمینه حملات بعدی رزمندگان را فراهم کردند. این ناوتیپ با تقدیم 35 شهید و صدها جانباز در طول دوران دفاع مقدس دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کرد.

در پایان این مراسم حاضران با تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری و فرمانده‌ کل قوا بر اطاعت از فرامین ولایت فقیه تأکید کردند. همچنین در این مراسم از وبلاگ این ناوتیپ با عنوان yaraneforat.blogfa.com رونمایی شد.

یادآور می‌شود، همه ساله فرماندهان و رزمندگان ناوتیپ فرات به همراه خانواده معظم شهدا و جانبازان این یگان گردهم می‌آیند و یاد و خاطره شهدای این ناوتیپ را گرامی می‌دارند.