صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۷۷۴۳
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۰
مدیر‌کل حفاظت محیط زیست همدان:

خبرنگاران افتخاری/ مرتضی نظری‌افلاک: مدیر‌کل حفاظت محیط زیست همدان خواستار ورود خیران در وقف محیط زیست شد و گفت: وقف در محیط زیست یکی از نیازهای امروز جامعه است.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، قربانعلی محمد‌پور، مدیر‌کل حفاظت محیط زیست استان همدان اظهار کرد: وقف در محیط زیست یکی از نیازهای امروز جامعه بوده؛ و لازم است خیران وارد حوزه محیط زیست شده و وقف محیط زیست در دستور کار آنها قرار گیرد.



وی افزود: همان‌گونه که در جامعه نیاز به ساخت مدرسه، مسجد، بیمارستان و دانشگاه است، نیاز است همه مردم جامعه بخشی از وقت خود را در حوزه محیط زیست وقف کنند.



مدیر‌کل حفاظت محیط زیست استان همدان تصریح کرد: قبل از اینکه هزینه برای بیمارستان و درمان پرداخت کنیم نیاز است محیط زیست سالمی داشته باشیم.



این مقام مسئول بیان کرد: از نظر اسلام نیز افراد باید حس انسان‌دوستی و نوع‌دوستی داشته باشند و به یکدیگر کمک کنند.



خیران به سلامتی محیط زیست جامعه خود کمک شایانی کنند



محمد‌پور بیان کرد: خیران در هر شهرستان می‌توانند به سلامتی محیط زیست جامعه خود کمک شایانی کنند، مثلاً خیران شهرستان ملایر در راه‌اندازی ایستگاه سنجش آلودگی رودخانه گاماسیاب وارد شوند.



مدیر‌کل حفاظت محیط زیست همدان اظهار کرد: به این ترتیب در هر شهرستان و استان خیران و مردم با توجه به ضروریات محیط زیستی وقف‌‌هایی را انجام دهند.



وی در پایان یادآور شد: امروز برای داشتن یک جامعه با طراوت، شاداب و سالم نیاز به حرکت جدی مردم و خیران در حوزه وقف محیط زیست هستیم، زیرا در ابتدا باید محیط زندگی انسان پاکیزه باشد تا بتواند به فعالیت‌های خود ادامه دهد.