صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۹۴۱۲
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۲
به مناسبت سی و پنجمین فجر پیروزی انقلاب؛

خبرنگاران افتخاری/ محمدامین آقائی: مسئول و اعضای هیئت خادمان حضرت اباالفضل العباس(ع) شهرستان بروجن به مناسبت سی و پنجمین پیروزی فجر انقلاب اسلامی نماز و دعای شکر و برنامه سخنرانی برگزار کردند.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بیژن نوبخت، کارشناس اعزام و تشکل‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی بروجن گفت: برنامه‌های فرهنگی و مذهبی هیئت‌های مذهبی و مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهر و روستا همزمان با سالروز روز 12 بهمن‌ماه و پیروزی انقلاب در این شهرستان با هماهنگی و به صورت خودجوش برگزار می‌شود.



وی افزود: از جمله برنامه‌های این دهه، برگزاری مراسم قرآن در بهار انقلاب، محافل انس با قرآن، برگزاری مسابقات متنوع با محوریت دهه فجر و انقلاب اسلامی و مسابقات تفسیر قرآن با محوریت سوره مبارک فجر، برگزاری مراسم سخنرانی، جشن و گفتمان‌های دینی در مساجد است.



نوبخت ادامه داد: هیئت خادمان حضرت اباالفضل العباس(ع) شهر بروجن همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی بعد از برگزاری نماز صبح نماز و دعای شکر به جا آوردند.  



یادآور می‌شود، هیئت‌های مذهبی و مؤسسات قرآنی و تشکل‌های وابسته به اداره تبلیغات اسلامی بروجن در این دهه 65 برنامه محوری و منسجم جهت برگزاری پیش‌بینی کرده‌اند.