صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۱۰۱۹
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱:۴۰

خبرنگاران افتخاری/ هادی بلالی آلماچوان: رئیس سازمان دانش‌آموزی شهرستان رباط‌کریم از افتتاح نمایشگاه بصیرتی ــ فرهنگی با عنوان «از ظلمت تا نور» خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بهزاد خسروزاده، رئیس سازمان دانش‌آموزی شهرستان رباط‌‌ کریم گفت: نمایشگاه ظلمت و نور شامل غرفه‌هایی چون ظلمت و زندان، شعارنویسی، ورود امام خمینی(ره)، غرفه سخنرانی امام راحل، جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس، رحلت بنیانگذار انقلاب، ولایت و مسابقه است.

وی افزود: فناوری غرفه دیگر این نمایشگاه محسوب می‌شود که در آن عکس تعدادی ازآثار دانش‌آموزان و همچنین تصاویر شهدای هسته‌ای  قرار داده شده است تا به جوانان به‌عنوان نسل‌های آینده شناسانده شوند.

رئیس سازمان دانش‌آموزی شهرستان رباط‌کریم بیان کرد: غرفه نانو، دیوار تحریم و نماد آدمک شیطان از دیگر بخش‌های این نمایشگاه است که در بخش نماد آدمک شیطان بازدیدکنندگان به آدمکی با بک‌گراند پرچم‌های آمریکا و اسرائیل سنگ پرتاب می‌کنند.

خسروزاده عنوان کرد: غرفه‌های پایانی ما اقتدار و انسجام ملی و امام زمان(عج) است که ان‌شاءالله انقلاب ما به صاحب اصلی تقدیم خواهد شد.