صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۱۶۶۱
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱
مهدی رحمانی:

گروه هنر: مهدی رحمانی گفت: آنچه مشخص است در جشنواره سی‌و‌دوم فیلم فجر ما به لحاظ کیفی شاهد کارهای بهتری هستیم به ویژه اینکه در این دوره بسیاری از فیلمسازان خوب کشورمان نیز حضور دارند.

مهدی رحمانی، کارگردان فیلم سینمایی «برف» در حاشیه برگزاری سی و دومین جشنواره فیلم فجر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) درباره دومین تجربه حضورش در این رویداد سینمایی اظهار کرد: فیلم «برف» دومین تجربه حضور من در جشنواره فیلم «فجر» پس از فیلم «دیگری» است. در فیلم جدیدم بار دیگر سعی کرده ام که به دغدغه هایم بپردازم؛ دغدغه هایی که از جامعه پیرامونم وام می گیرد.

وی افزود: از نگاه من سینماگر واقعی آیینه جامعه خویش است، چون هر آنچه در جامعه روی می دهد و به نوعی دلمشغولی مردم محسوب می شود، محور کار یک سینماگر است. اصلی که اگر در هنرمندی وجود نداشته باشد باید به هنرمند بودن آن کارگردان شک کرد.

این کارگردانی درباره جشنوار سی و دوم گفت: آنچه مشخص است در این دوره ما به لحاظ کیفی شاهد کارهای بهتری در جشنواره فجر هستیم به ویژه اینکه در این دوره بسیاری از فیلمسازان خوب کشورمان نیز حضور دارند. اتفاقی که سبب شده بر جذابیت جشنواره نیز افزود شود.

وی در پاسخ به این سوال که حضور فیلمسازان مطرح چه تاثیری در بالا رفتن کیفیت جشنواره دارد چنین توضیح داد: فیلمساز مطرح یا قدیمی بودن به خودی خود نمی تواند دلیلی بر خوب بودن یک فیلم باشد، اما به هر حال درصد خوش ساخت بودن فیلمی که توسط یک کارگردان با تجربه ساخته می شود بالاتر از فیلمسازی است که تجربه اول خود را در حال طی کردن است، هرچند در این سالهای اخیر فیلم اولی ها توانسته اند خالق کارهای فاخری باشند.

رحمانی درباره اینکه در «برف» تا چه حد به مضامین دینی توجه کرده؟ گفت: اگر به فیلم اولم دقت کرده باشید متوجه خواهید شد که نگاه به مضامین اخلاقی و دینی در بطن داستان من جاری است؛ آموزه هایی که در دین و فرهنگ ما بارها به پایبندی به آن توصیه شده است. در ضمن در فیلم هایم سعی می کنم نشان دهم که رعایت نکردن بسیاری از اخلاقیات سبب به وجود آمدن معضلات می شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تمام امید من این است تا با کارهایم بتوان هم مخاطب را جذب مفهوم کارم کنم هم اینکه وی را سرگرم کرده باشم. زیرا سرگرمی اصلی از سینماست که نباید به بهاته پیام‌رسانی منکر آن شد، زیرا در صورت این کم توجهی سینما نابود خواهد شد.