صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۵۶۵۶
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷
شهردار شاهین‌شهر تأکید کرد:

خبرنگاران افتخاری/ نیکسا سلطانی: شهردار شاهین‌شهر در جمع نوگلان شکوفه‌های قرآنی فرهنگسرای شهروند این شهر بر اثربخشی آموزه‌های دینی، قرآنی به روش شیوا و رسا از سنین کودکی تأکید کرد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علی‌اصغر ذاکری، شهردار شاهین‌شهر امروز یکشنبه، 27 بهمن‌ماه در جمع نوگلان شکوفه‌های قرآنی فرهنگسرای شهروند و پیش‌دبستانی گل‌های بهشت، اثربخشی آموزه‌های دینی، قرآنی به روش شیوا و ساده را از سنین کودکی مهم ارزیابی کرد.



وی یادآور شد: دستگاه‌های متولی باید از سنین کودکی و با روش‌های ساده و روان آموزه‌های دینی‌، قرآنی را به کوکان انتقال دهند.



سپس، نوگلان قرآنی با لباس سنتی ضمن اجرای سور قرآنی با سه زبان انگلیسی، عربی، فارسی، احادیثی از ائمه‌اطهار(ع)، شعر «صد دانه یاقوت» از استاد مصطفی رحاندوست و شعر «ای ایران» را که برای سومین جشنواره ملی شعر کودک که قرار است 14 و 15 اسفندماه سال جاری در تالار شیخ بهائی شاهین‌شهر به میزبانی شهرداری برگزار شود را در حضور شهردار و مدیران فرهنگی اجرا کردند که مورد استقبال چشم‌گیر مسئولان شهری قرار گرفت.