صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۷۵۷۴۸
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۳
معاون رسانه‌های مجازی سازمان صداوسیما:

گروه فضای مجازی: لطف‌الله سیاهکلی با اشاره به اینکه مسئولان، توسعه اینترنت را بر توسعه فضای مجازی ترجیح می‌دهند گفت: آمریکا در قالب ارائه خدمات متعدد در فضای مجازی، قدرتش را به‌رخ می‌کشد و با این روش مصرف‌کننده کاملا قدرت را می‌پذیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، لطف‌الله سیاهکلی، معاون رسانه مجازی سازمان صداوسیما، در همایش «جامعه و فضای مجازی» که امروز، 27 بهمن، برگزار شد با اشاره به قدرت فناوری‌های نوین اظهار کرد: انسان، اگر تقوای الهی نداشته باشد از قدرت، برای تخریب استفاده می‌کند. پایه‌های قدرت بر سرزمین و آدم‌ها استوار است و فناوری اطلاعات تحولات عظیمی را در این سرزمین‌ها ایجاد می‌کند.
وی افزود: متأسفانه مسئولان، توسعه اینترنت را بر توسعه فضای مجازی ترجیح می‌دهند، در حالی که اینترنت بخشی از فضای مجازی است.
معاون رسانه مجازی سازمان صداوسیما تصریح کرد: دو عامل در بُعد افزایش قدرت مؤثر است که می‌توان به زمان و مکان اشاره کرد. اگر در اعتقادات بر این باوریم، زمانی که خدا اراده می‌کند همزمان با این اراده، اتفاقاتی رخ می‌دهد؛ یعنی خدا در ورای زمان و مکان است. فناوری اطلاعات اگر به درستی توجه شود، در کاهش وهم و ایجاد عقلانیت، مؤثر خواهد بود.
وی بیان کرد: فناوری اطلاعات نه تنها ابزار است، بلکه عرصه زندگی است. دنیای قدرت در قالب قدرت تعطیل شده است. امروزه آمریکا، قدرتش را در قالب قدرت، مطرح نمی‌کند بلکه در قالب ارزش و خدمت ارائه می‌دهد که با این روش مصرف‌کننده کاملا قدرت را می‌پذیرد.
سیاهکلی اظهار کرد: یکی از دلایلی که سبب شده است تا نتوانیم در ایران یک سایت با میزبانی رایگان داشته باشیم به این دلیل است که هنوز متوجه نشده‌ایم قدرتی جدید ظهور کرده که سرزمین آن جهان است.
وی بیان کرد: در فناوری اطلاعات، آدم‌ها هر لحظه می‌گویند که «من کی هستم» اما در فضای حقیقی اینگونه نیست. با این مدل، مدل مدیریت بر انسان حاصل می‌‌شود. ما باید در کنار سازمان‌دهی قدرت، سازمان‌دهی در امر مدیریت را تعریف کنیم. این تعریف شامل قدرت ارزشی، هویت‌سازی، مدیریت انسان در جهان و مدیریت ساختارسازی در جهان است.
معاون رسانه‌های مجازی صداوسیما تصریح کرد: ما نیازمند اصل حرکت از سوی وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات و تجمیع و تراکم هستیم. در این تجمیع و تراکم باید آحاد ملت گام بردارند و کار ملی صورت بگیرد. باید یک پلتفرم در کشور ایجاد شود تا همه عرصه‌ها روی آن کار کنند.
وی یادآور شد: باید به دنبال ایجاد سرویسی باشیم تا بتواند سبب افزایش چرخه اطلاعات در درون کشور و کاهش ترافیک بین‌الملل شود. این موضوع باید به عنوان یک استراتژیک مورد توجه قرار گیرد.
سیاهکلی اظهار کرد: در کشورمان 90 درصد چرخش اطلاعات در عرصه بین‌الملل و 10 درصد آن داخلی است که همین 10 درصد را هم نمی‌دانیم چیست و چه می‌کند.
همایش جامعه و فضای مجازی پیش از ظهر امروز، یکشنبه، 27 بهمن‌ماه با حضور جمعی از مسئولان، اساتید رشته ارتباطات و جامعه‌شناسی و فعالان فضای مجازی در دانشکده علوم اجتماعی برگزار شد.