به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از ایثار، حجتالاسلام والمسلمین شهیدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بیست و دومین همایش معاونان بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور با بیان موارد اصلی مورد توجه حوزه بهداشت و درمان مانند طرح پایش سلامت، بیمه درمانی و اعزام گروههای تخصصی و فوق تخصصی به استانها، خطاب به معاونان بهداشت و درمان، گفت: شما عهدهدار بار سنگینی هستید چون در بنیاد شهید و امور ایثارگران کار میکنید.
وی بیان کرد: یکی از مسائلی که در جامعه بین مردم مطرح و بسیار سؤالبرانگیز بوده، این است که چرا به دنیا آمدهایم، چه میخواهیم بکنیم، عاقبت کار ما چه چیز است و خدا ما را برای چه آفریده است؛ عدهای میگویند این آفرینش عبث بوده است و یا خدا برای عبادت خود انسان را آفریده است، ولی یقیناً بدانید که خداوند از آفرینش ما هدف داشته و ما را بیهوده و عبث نیافریده است و همانا این هدف رسیدن انسان به کمال و رشد است؛ کمال جسمانی و کمال روحانی و معنوی.
وی اظهار کرد: کمال جسمانی اجباری است ولی کمال روحانی دست خود انسان است و انسان در انتخاب راه سعادت و ضلالت مختار و آزاد است، شغل و مسئولیت شما هم طوری است که از این راه میتوانید به کمال روحانی و معنوی برسید، چون مسئولیت و خدمت شما بسیار پر ارزش است.
رئیس بنیاد با اشاره به اینکه مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران باید با خدمت به ایثارگران و جانبازان راه کمال را پیمایند، گفت: عواملی برای کمال و موفقیت لازم داریم که عامل اول صبر، پشتکار و استقامت در کار و عامل دوم اخلاق و برخورد نیک است که پیامبر اسلام نیز از همین دو روش موفق شد دین اسلام را معرفی کند، در تمام دنیا هم موفقیتها در خانواده و اجتماع با اخلاق خوب و صبر بوده است.
نماینده ولی فقیه در بنیاد گفت: کسانی که برای درمان به شما مراجعه میکنند کسانی هستند که هستی و آرامش خود را دادهاند تا آرامش و راحتی امروز ما را تأمین کنند، پس شما رسالت سنگینی دارید و باید با تمام توان در خدمت این جامعه باشید.
وی افزود: ما هر چقدر همت کنیم نمیتوانیم زحمات جانبازان و ایثارگران را جبران کنیم، اما بدانید نیمی از درد این عزیزان با اخلاق خوب شما و گوش دادن به صحبتهای آنها مداوا میشود، پس بیائید طب اخلاق خوب با بیمار را بررسی کنید و در کار خود بکار گیرید، چون 50 تا 60 درصد بار مسئولیت درمان جانبازان در دست شماست.
رئیس بنیاد با تأکید به این موضوع که با برنامهریزیهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت باید برنامههایی را تدوین کنیم تا بتوانیم هرچه بهتر در خدمت این جامعه باشیم، گفت: یکی از برنامههای کوتاهمدت این معاونت، معاینه والدین شهدا و ایثارگران است که مقام معظم رهبری نیز تأکید بسیاری بر انجام این امر مهم داشتهاند.
وی افزود: هنر پیامبر اسلام(ص) این بود که خود به دنبال بیمار میرفت و او را پیدا میکرد، شما هم باید هنر پیامبران را دنبال کنید؛ چون هرچه به این جامعه خدمت بکنید بعدا پشیمان خواهید شد که چرا بیشتر خدمت نکردهاید، بدانید که ایثارگران و خانوادههای آنها حق بزرگی بر گردن ما دارند و جامعه بسیار پرارزشی هستند و شما در وادی امتحانی هستید که بسیار سخت است، پس مواظب باشید که مردود نشوید.
رئیس بنیاد گفت: حجتالاسلام والمسلمین روحانی، ریاست محترم جمهور نیز براساس تأکید بسیار مقام معظم رهبری (دامت برکاته) دیدار با خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران را در دستور کار خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون هشت تیم تخصصی برای درمان جامعه ایثارگران به استانها اعزام شدهاند، گفت: راهاندازی صندوق سلامت از دیگر کارهای انجانم شده در حوزه درمان جامعه هدف است که امیدواریم با این کار کمی از فشارهای وارد به خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران کاسته شود.
شهیدی اظهار کرد: مسأله پرستاری از جانبازان در خانه توسط خانوادههای معظم آنها نیز از دیگر مواردی است که باید در نظر داشته باشید و با برنامهریزیهای مدون، والدین، همسر و فرزندان این بزرگواران را آموزش دهید تا با روشهای علمی و صحیح پزشکی به پرستاری و نگهداری از جانبازان بپردازند.
وی همچنین از پزشکان حاضر در این همایش خواستد تا با آموزشهای تخصصی به سایر پزشکان و افزایش اطلاعات خود در زمینه درمان جانبازان و ایثارگران، مشکلات موجود در سطح بسیاری از استانها را که از امکانات تخصصی پزشکی برخوردار نیستند حل کنند.
وی با اشاره به حدیث نبوی «اطلبوا العلم من المهد الی اللحد»، گفت: ما همه آمدهایم تا به کمال برسیم، پس سعی کنید با تصمیمات خوبی که میگیرید برای این جامعه مفید باشید و هرچه در توان دارید برای درمان این قشر به کار بگیرید.