صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۰۵۶۰
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۳
در فصلنامه «ثقافتنا» بررسی شد؛

گروه بین‌الملل: فصلنامه عربی «ثقافتنا»(فرهنگ ما) در جدیدترین شماره خود نقش چالش‌های سیاسی در روابط میان پیروان مذاهب اسلامی را بررسی کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فصلنامه «ثقافتنا»، فصلنامه علمی تخصصی بنیاد اندیشه اسلامی وابسته به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است که به زبان عربی و به مدیر مسئولی «مهدی گلجان» منتشر می‌شود و در حال حاضر سی‌و‌ششمین شماره آن به چاپ رسیده است.
این نشریه شامل موضوعات دینی، فرهنگی، ادبی و تاریخی است و «حجت‌الاسلام محمدعلی تسخیری، صادق آیینه‌‌وند، فیروز حریرچی، مهدی محقق، امیر محمود انوار، غلام‌علی حدادعادل، سیدمحمدباقر حجتی و عباس خامه‌یار» نیز از اعضای هیئت تحریریه این نشریه هستند.
«علی لاغا»، رئیس دانشکده مطالعات عالی دانشگاه «الجنان» لبنان و مدیر مرکز تحقیقات و توسعه این دانشگاه، در سی‌و‌ششمین شماره فصلنامه ثقافتنا، مقاله‌ای با عنوان«ریشه‌های چالش‌های سیاسی و نقش آن در بحرانی‌تر کردن روابط میان پیروان مذاهب اسلامی معاصر» ارائه داده است.
علی لاغا در بخشی از این مقاله با عنوان «نگاهی به فتنه مذهبی» آورده است: «انقلاب‌ها و جنگ‌ها در طول تاریخ، بدون توجه به نوع مذهب، پیروان همه مذاهب را درگیر کرده و هدف از این جنگ‌ها تنها سیطره بر ملت‌ها بوده است».
در این مقاله آمده است:«تلاش‌ها باید در جهت توسعه و تأمین منافع مردم به کار گرفته شود، نه تغییر دین یا مذهب آنان و این گونه مسائل باید به خود فرد واگذار شود.»
«گذری بر وضعیت وقف در ایران بعد از اسلام» به قلم مهدی گلجان، مدیر مسئول فصلنامه ثقافتنا، «سهم ایرانی‌ها از تدوین میراث اسلامی» نوشته اکبر ایرانی، مدیر مرکز پژوهشی میراث مکتوب و «مردان متمدن ایرانی در مصر» نوشته محمد علی آذرشب، از اساتید دانشگاه تهران از عناوین دیگر مقالات این شماره از فصلنامه است.
شماره جدید فصلنامه «ثقافتنا» به زبان عربی ودر 201 صفحه به کوشش بنیاد اندیشه اسلامی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منتشر شده است.