صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۳۱۷۰
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۱

خبرنگاران افتخاری/ جلال بیطرفان: رادیو معارف در برنامه «مجله روز» فعالیت‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) در روزهای پایانی سال را بررسی می‌کند.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی رادیو معارف، همزمان با سالروز تأسیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و با فرارسیدن ایام پایانی سال و نزدیک شدن به نوروز، برنامه «مجله روز» به بررسی فعالیت‌های این کمیته خواهد پرداخت.



در این برنامه، سعید ستاری، معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) به تشریح اهم فعالیت‌های این کمیته در آستانه عید نوروز همچون برگزاری جشن نیکوکاری در روزهای 14 تا 16 اسفندماه، اجرای طرح هبه یا جمع‌آوری لوازم اضافی منازل برای اهدا به نیازمندان و ... خواهد پرداخت.



این قسمت از برنامه «مجله روز» کاری از گروه خبر و برنامه‌های سیاسی به سردبیر تهیه‌کنندگی مهدی کاظمی و گویندگی محمدجواد عابدینی روز چهارشنبه، 14 اسفندماه از ساعت 8:40 از رادیو معارف تقدیم شنوندگان فرهیخته رادیو معارف خواهد شد.



یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند برای دریافت این برنامه به صفحه اختصاصی برنامه «مجله روز» در سایت رادیو معارف مراجعه کنند.