صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۵۸۹۸
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۵

خبرنگاران افتخاری/ نسرین خانی: سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان فیروزکوه از ثبت دو موقوفه جدید در این شهرستان خبر داد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین عطاءالله اسفندیار، سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه فیروزکوه گفت: شش دانگ از یک قطعه زمین واقف خیراندیش، ابراهیم پورنجف به مساحت 1000 متر مربع در روستای کبوتردره وقف شد.



وی در ادامه سخنان خود در این زمینه افزود: این زمین به ارزش دویست میلیون ریال از سوی واقف خیراندیش با نیت ساخت مسجد وقف شده است.



سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه فیروزکوه گفت: همچنین، واقف نیک‌اندیش، حسنعلی کریمی شش دانگ از یک قطعه زمین مزروعی خود را به مساحت 200 مترمربع وقف کرد.



اسفندیار یادآور شد: این زمین در روستای کبوتردره با نیت ساخت منزل روحانی و هزینه های مسجد به ارزش چهخل میلیون ریال وقف شده است.