صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۸۶۱۴
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۳
در نشست «اعجاز علمی قرآن» در اردن مطرح شد؛

گروه بین‌الملل: رویکردی الحادی حاکم بر تحقیقات و مطالعات علمی غرب، نفی خالق و آفریننده هستی است، به‌طوری که در این رویکرد تلاش می‌شود اعتقاد به وجود آفریننده و خالق توانا را با تعدادی فرضیه مبتنی بر تصادف و تکامل و دیگر اصطلاحات مبنی بر فلسفه مادی‌گرا جایگزین شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌الملل قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «المدینة نیوز»، انجمن اعجاز قرآن وسنت اردن دیروز، 26 اسفند‌ماه، نشست «معجزه آفرینش و باروری» را در راستای سلسله‌ نشست‌های ماهانه خود در محل اتحادیه پزشکان اردن برگزار کرد.
نشست «معجزه آفرینش وباروری» به همت انجمن اعجاز قرآن و سنت اردن و در راستای سلسله نشست‌های این انجمن برگزار شد و در آن «محی الدین کحالة»، پزشک متخصص زنان وناباروری درباره موضوع نشست سخنرانی کرد.
کحالة به اهمیت تفکر در جریان زندگی یک فرد مسلمان اشاره کرد و ارتباط این تفکر را با اشاره‌های علمی قرآن و دقت نظر این کتاب آسمانی در خصوص انسان که توسط علما و دانشمندان معاصر کشف شده است را تبیین کرد.
وی به ذکر نمونه‌هایی درباره باروری پرداخت و در همین راستا مثال‌هایی از دانه‌های گندم ذکر کرد و سپس وارد عرصه چگونگی آفرینش جنین انسان شد و سپس به نجوم، کهکشان‌ها و اجرام آسمانی پرداخت.
مؤلف کتاب «اعجاز علمی در قرآن کریم»، در ادامه با نشان دادن یک شاخه نخل (درخت خرما) و یک صنوبر مخروطی شکل، راه‌های باروری و ایجاد تلاقح میان موجودات زنده را به نمایش گذاشت تا نشان دهد که ممکن نیست این موجودات زنده فاقد عقل و اندیشه بتوانند به این فرآیند پیچیده بپردازند، مگر اینکه آفریننده‌ای حکیم و توانا این امر را محقق سازد.
وی در ادامه نظریه رایج غربی که به نظریه انفجار بزرگ (Big Bang theory) معروف است را رد و تأکید کرد: بهتر آن است که اصطلاح «انفطار» که مبنا و ریشه قرآنی دارد را جایگزین اصطلاح انفجار بکنیم، زیرا در نتیجه انفطار است که کهکشان‌ها و اجرام آسمانی با ترتیب و دقت به وجود آمدند.
وی به آنچه خود رویکرد الحادی حاکم بر پژوهش‌ها و مطالعات غربی نامید، پرداخت و گفت: در این رویکرد تلاش می‌شود تا جایی که امکان دارد از اشاره به وجود آفریننده و مبتکر توانا برای این جهان دوری شود و تعدادی فرضیه مبنی بر تصادف و تکامل و دیگر اصطلاحات مبنی بر فلسفه مادی‌گرا جایگزین آن شود.
در پایان، «حاتم البشتاوی»، رئیس انجمن اعجاز علمی قرآن و سنت اردن، از سخنران جلسه و همه دانشگاهیان، استادان و پزشکان حاضر در نشست تشکر و قدردانی کرد و از همه حاضران خواست تا با تلاش و همکاری مشترک دانشمندان و متفکران دین مبین اسلام را پشتیبانی کنند و ایمان را در اندیشه مردم نهادینه‌ کنند.