صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۹۰۰۴
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹
فراز ضیایی مطرح کرد:

گروه فضای مجازی: رئیس استودیو هنرهای سرنوشت اظهار کرد: اعتبارات اندک و حمایت از آثار کم‌ارزش سبب می‌شود تا رغبت کاربران به سمت بازی‌های خارجی بیشتر شود.

فراز ضیایی، رئیس استودیو هنرهای سرنوشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اعتلای فرهنگ بازی در ایران گفت: ما همه تلاش‌مان را در این راستا می‌کنیم تا بازی‌های رایانه‌ای بومی، مذهبی ارتقاء یابند و در این زمینه هم به معرفی بازی‌ها و هم ارائه سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای بازی‌های رایانه‌ای به بازی‌سازان می‌پردازیم. همچنین کارگاه‌های آموزشی را برای بازی‌سازان برگزار می‌کنیم.

وی افزود: عموماً ایرانی‌ها کمتر به سمت بازی می‌روند؛ چرا که تکنولوژی ندارند و هزینه‌بر است. برای مثال بیش از 300 هزار دلار برای بازی «زنجیر سرنوشت» هزینه‌ کرده‌ایم.

رئیس استودیو هنرهای سرنوشت تصریح کرد: زمانی که نمی‌توانیم در حوزه بازی‌های رایانه‌ای هزینه کنیم، قطعاً نمی‌توانیم کار ارزشمند و فاخری را به کاربران ارائه دهیم.

رغبت اندک ایرانی‌ها به بازی‌های ملی

وی بیان کرد: متأسفانه کاربران ایرانی، کمتر به بازی‌های ملی رغبت نشان می‌دهند که امیدواریم با ورود بخش خصوصی هزینه‌های بیشتری صرف تولید بازی‌ها شود و در نهایت شاهد آثار فاخری باشیم.

ضیایی اظهار کرد: امیدواریم بازی‌سازان مستقل مورد حمایت بیشتری قرار بگیرند تا آنها بتوانند بازی‌های شاخصی را تولید کنند و کاربران داخلی را جذب کنند.

وی افزود: متأسفانه اعتبارات و حمایت‌ها از بازی‌هایی انجام می‌شود که ارزش ندارند در حالی که باید این استعدادها شناسایی شود تا با تأمین منبع از آنها حمایت شوند.

رئیس استودیوی هنرهای سرنوشت تصریح کرد: در حال حاضر گردش مالی بازی‌های رایانه‌ای، بالای 60 میلیارد دلار در سال است که این رقم حتی از سینما پیشی گرفته است؛ بنابر این باید با اختصاص اعتبارات مناسب، حمایت جدی از آن داشته باشیم.