صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۸۹۸۴۰
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹
مدیر شبکه ملی مرکز رسانه‌های دیجیتال خبر داد:

گروه فضای مجازی: افراسیابی از مستقل شدن شبکه ملی فرهنگ از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال و تبدیل آن به مؤسسه خبر داد.

مهدی افراسیابی، مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برنامه‌های این بخش در سال 93 اظهار کرد: راه‌اندازی نظام پیشنهادات در شبکه ملی فرهنگ در اولویت برنامه‌های‌مان قرار دارد و تلاش‌مان این است تا از نقطه نظرات همه کارشناسان و متخصصان در این باره استفاده کنیم. همه این پیشنهادات از سوی گروهی از کارشناسان بررسی می‌شود و در نهایت به جمع‌بندی مثبتی خواهیم رسید.

وی افزود: تک تک پیشنهادات جمع‌آوری شده پس از بررسی و تأیید کارشناسان، عملیاتی می‌شود. البته گردهمایی‌ها را هم در برنامه‌های‌مان خواهیم داشت تا بتوانیم از تجربیات کارشناسان و متخصصان بهره‌مند شویم.

موافقت وزیر ارشاد با استقلال شبکه ملی فرهنگ مرکز رسانه‌های دیجیتال

وی افزود: مستقل شدن شبکه ملی فرهنگ از مرکز رسانه‌های دیجیتال و تبدیل آن به مؤسسه از دیگر برنامه‌های‌مان به شمار می‌رود و رئیس مؤسسه از سوی رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال معرفی شود.

مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال تصریح کرد: برای مستقل شدن شبکه و تبدیل آن به مؤسسه، دو بار با جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صحبت کرده‌ایم و موافقت‌شان را کسب کرده‌ایم. امیدواریم تحقق این امر تا سه ماه ابتدای امسال باشد.

درآمدزایی در دستورالعمل فعالیت‌های‌مان قرار دارد

مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال تصریح کرد: بحث اقتصادی و کسب درآمد از فعالیت‌های صورت گرفته در شبکه ملی فرهنگ از دیگر برنامه‌های‌مان به شمار می‌رود. تلاش‌مان این است که هرچه سریع‌تر به درآمدزایی دست یابیم.

وی بیان کرد: آموزش از دیگر برنامه‌های‌مان در شبکه ملی فرهنگ به‌شمار می‌رود. تلاش‌مان این است تا گروهی را آموزش دهیم تا سپس آنها پس از آموزش در جایگاه‌های خود قرار بگیرند و به فعالیت مشغول باشند.

ارائه گواهی‌نامه؛ قدم بعدی شبکه ملی فرهنگ مرکز رسانه‌های دیجیتال

افراسیابی اظهار کرد: قدم بعدی در آموزش این است که گواهی ارائه دهیم. به نوعی آموزش‌ها کلاسیک باشد و در نهایت پس از هماهنگی با مراجع ذی‌صلاح در دانشگاه پیام نور و علمی و کاربردی، بتوانیم به هنرآموز، گواهینامه بدهیم تا افراد انگیزه‌مند به سمت این آموزش‌ها بیایند.

وی افزود: اگر گروه‌های دیگر بخواهند از این آموزش‌ها بهره‌مند شوند باید مبلغی را پرداخت کنند. از این طریق می‌توانیم منبع درآمدزایی داشته باشیم و کسب درآمد کنیم.

مدیر شبکه ملی فرهنگ مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال تصریح کرد: هم‌اکنون پیام نور بسیاری از درس‌هایش را مالتی‌مدیا ارائه می‌دهد اما آن شهروندی که در نقطه محروم زندگی می‌کند، چگونه می‌تواند به این نوع مدل درس‌ها دسترسی داشته باشد؛ بنابر این ما این امکان را برای آن شهروند فراهم می‌کنیم تا بتواند ازاین فرصت‌ها بهره‌مند شود البته برای بهره‌مندی از این فرصت‌ها باید مبلغی را پرداخت کنند که از این طریق می‌توانیم کسب درآمد کنیم.

راه‌اندازی سالن نمایش دیجیتال به سینماداران کمک می‌کند

وی بیان کرد: راه‌اندازی سالن‌های نمایش دیجیتال از دیگر برنامه‌های‌مان به‌شمار می‌رود. سعی داریم این سالن‌ها را حتی در دورترین نقطه کشور راه‌اندازی کنیم البته برای تحقق این امر استانداردهای مشخصی را تعریف کرده‌ایم.

افراسیابی اظهار کرد: با ایجاد سالن‌های نمایش استاندارد می‌توانیم بسیاری از مشکلات سینماداران همچون کپی کردن غیرقانونی فیلم‌ها و جذب مخاطبان بسیار را حل کنیم.

وی بیان کرد: یکی از اشتباهاتی که تاکنون صورت گرفته بود این بود که دولت، همه امکانات را دراختیار بخش خصوصی می‌گذاشت و در نهایت این بخش نمی‌توانست از عهده هزینه‌هایش بربیاید. این مدل را ما تغییر خواهیم داد و به بخش خصوصی کمک فرهنگی خواهیم کرد و هزینه‌ها و سرمایه‌ها هم برعهده خودش خواهد بود.

افراسیابی اظهار کرد: در تولید محتوا باید به نوعی عمل کنیم که آثار بتوانند در میان کاربران به ویژه نوجوانان و جوانان اثر مثبت بگذارد. ما می‌توانیم در قالب بازی و نرم‌افزار، مفاهیم دینی و اسلامی خود را به کاربران منتقل کنیم تا تأثیرات خود را بگذارد.