صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۹۶۹۲۹
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۹
خردادماه؛

گروه بین‌الملل: مسئول واحد مطالعات و پژوهش‌های وابسته به بخش امور فکری آستان مقدس حسینی از افتتاح کتابخانه تخصصی «امام علی(ع)» در کربلای معلی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «آستان مقدس حسینی»، سید نبیل الحسنی اظهار کرد: این کتابخانه ماه شعبان سال جاری(خردادماه) افتتاح می‌شود و نخستین کتابخانه تخصصی امام علی(ع) در عراق خواهد بود.
وی در ادامه افزود: واحد مطالعات و پژوهش‌های وابسته به بخش امور فکری آستان مقدس حسینی، راه‌اندازی کتابخانه تخصصی «نهج‌البلاغه» در کربلا را نیز در دستور کار قرار داده است.
الحسنی با اشاره به فعالیت‌های واحد مطالعات و پژوهش‌های وابسته به بخش امور فکری آستان حسینی تصریح کرد: این واحد چندین بخش دارد که از آن جمله بخش پژوهش‌های عمومی است که در زمینه سیره نبوی و ائمه معصومین(ع) و همچنین مباحث عقیدتی، تاریخی، اخلاقی و پژوهش‌های مربوط به سیره امام حسین(ع) فعالیت می‌کند.
وی همچنین بیان کرد: پژوهش‌ها و مطالعات درباره سیره امام حسین(ع) نیز در دو بخش انجام می‌شود که بخش نخست مربوط به اندیشه و زندگی سیدالشهداء(ع) و بخش دوم شامل پژوهش‌هایی تخصصی درباره امام حسین(ع) و متمرکز بر قیام عاشورا است و در حال حاضر پژوهش‌هایی تخصصی در این زمینه منتشر کرده‌ایم.
سید نبیل الحسنی یادآورشد: واحد مطالعات و پژوهش‌های وابسته به بخش امور فکری آستان حسینی، ماهنامه‌ای تخصصی به نام «الوارث» دارد که پژوهش‌های اسلامی و فرهنگی در آن منتشر می‌شود و 24 صفحه دارد.
تأسیس بنیاد بین‌المللی پژوهشی «علوم نهج‌البلاغه»
الحسنی تأسیس بنیاد بین‌المللی پژوهشی تخصصی «علوم نهج‌البلاغه» را از دیگر فعالیت‌های این واحد برشمرد و یادآورشد: این بنیاد کمیته‌هایی مشورتی دارد که تألیف آثار پژوهشی با محوریت نهج‌البلاغه را در دستور کار قرار داده‌ است.
وی تأکید کرد: واحد مطالعات و پژوهش‌های وابسته به بخش امور فکری آستان حسینی با مراکز پژوهشی و آکادمیک کشورهای مختلف جهان همکاری دارد و در این راستا، توافقنامه‌ای با ترکیه امضا و دیدارهایی با شخصیت‌های فرهنگی این کشور به منظور برگزاری همایش‌ انجام داده است.
سید نبیل الحسنی در پایان یادآور شد: در حال حاضر کتاب‌های منتشرشده از سوی بنیاد بین‌المللی پژوهشی تخصصی علوم نهج‌البلاغه به زبان ترکی ترجمه شده است و ما با همکاری نهادهای ترکیه‌ای، به قدیمی‌ترین نهج‌البلاغه را که قدمت آن به سال 580 هجری باز می‌گردد و همچنین شش نسخه از صحیفه سجادیه، دست یافته‌ایم.